Setovi za uklanjanje

Show Filters

Prikazuje se svih 5 rezultata

Prikazuje se svih 5 rezultata

Slijedi veliko pitanje: Kako ukloniti Shellac s noktiju?

Vrlo jednostavno!

S našim setovima za uklanjanje gel laka (trajnog laka) spremni ste na sve mogućnosti.

Od četiri seta izaberite onaj koji vam najviše odgovara:

MINI set,

RE-USE set,

BASIC set i

CARE set spremno čekaju! Uz njih stoji i

BONDING set za savršeno prijanjanje i

PEEL IT set koji nudi sve što vam je potrebno za peel off manikuru!

Set za uklanjanje gel laka (trajnog laka) – Care sadrži sve što vam je potrebno za nježno uklanjanje gel laka (trajnog laka).

Odstranjivač gel laka (trajnog laka) obogaćen uljem, u kombinaciji s Remover Wraps i alatom za skidanje gel laka (trajnog laka), nježno uklanja gel lak (trajni lak) te njeguje nokte i kutikulu.

Tako možete jednostavno ukloniti Shellac i spremni ste za sljedeću manikuru. Svi osnovni proizvodi za uklanjanje UV laka za nokte nalaze se u setu za uklanjanje gel laka (trajnog laka) – Basic. Sredstvo za uklanjanje gel laka (trajnog laka),Remover Wraps i alat za uklanjanje pomažu vam da bez napora uklonite svoj gel lak (trajni lak).

Set za uklanjanje gel laka (trajnog laka) – Re-Use je održiva alternativa za uklanjanje Shellaca.

Ovaj set uključuje kopče za uklanjanje koje možete ponovno koristiti. Zajedno s odstranjivačem gel laka (trajnog laka), blazinicama i alatom za uklanjanje, možete dugotrajno bez napora ukloniti svoj gel lak (trajni lak). Ako kod kuće već imate alat za uklanjanje gel laka (trajnog laka), onda je set za uklanjanje gel laka (trajnog laka) – Mini kao stvoren za vas. U jednom setu sadrži sve stvari koje su vam potrebne za uklanjanje svog UV laka za nokte kad god želite.

Uklanjanje UV laka s noktiju?

Da, stvarno je moguće!

U Juliana Nailsu koristimo Peel Off bazu. Dostupna je i u praktičnom setu s Nail Prep – Clean & Dehydrate.

U setu za gel lak (trajni lak) – Peel Off, imate sve što vam je potrebno za savršeni peel-off dizajn noktiju. Nail Prep – Clean & Dehydrate povećava izdržljivost, a polirni blok pomaže vam da jednostavno uklonite Peel Off bazu kada mijenjate boju zbog glatko ispoliranih noktiju.

Za savršeno držanje vašeg dizajna, preporučujemo naš Bonding set.

U setu se nalazi sve za stvaranje vrhunskog prianjanja između vaših prirodnih noktiju i manikure. Dezinficirajući Nail Prep – Dehydrator uklanja višak vlage, dok Ultra Bond Primer s niskim udjelom kiseline osigurava optimalno prianjanje. Tako da dizajn na noktima traje tjednima, a UV nokti se ne odvajaju!