BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

FAQ

Razlika je u primjeni. Akrilni nokti postavljaju se kombinacijom tekućeg monomera i polimera u prahu, suše se na zraku, čvršći su i otporniji. Gel nokti suše se u lampi, pomoću UV/LED svjetla i manje su čvrsti od akrilnih, ali fleksibilniji.

Primer je tekućina koja se koristi pri ugradnji umjetnih noktiju i trajnog laka, a služi za dehidraciju noktiju, odmašćivanje i dezinfekciju te pospješuje prianjanje gelova, akrila i trajnih lakova na nokte. Sprječava odizanje materijala od prirodnog nokta.

Gel lak (trajni lak) nanosi se na prirodni nokat i stvrdnjava (suši) pod UV/LED svjetlom. Gel lak za nokte ima bolju postojanost (cca3 tjedna) od običnih lakova.

Manikura je detaljna priprema nokta i kožice oko noktiju. Najčešće ju radimo pomoću brusilice i odgovarajućih nastavaka ili metalnog pogurivača/štapićem od ružinog drveta, kliještima za kožicu i raznih vrsta turpija i polirnih blokova.

Turpijom proći po površini nokta te lagano zagrebati završni sloj. Blazinicu namočenu u odstranjivač trajnog laka postavite na nokat i omotajte vrh svakog prsta aluminijskom folijom. Ostavite 15ak minuta te metalnim pogurivačem odstraniti gel lak i turpijom ukloniti ostatak.

Edukacije se održavaju svaki tjedan prema dogovoru.

Sve informacije i predbilježbe možete dobiti na broju +385 99 2360 807.

Još uvijek trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Webshop podrška

Tel: 01 / 5540 592
ponedjeljak – petak: 8 – 16h
support@juliana-nails.com

Prodajni predstavnik

Tel: 091 / 6207 951
ponedjeljak – petak: 8 – 16h
prodaja@juliana-nails.com

Edukacije

Tel: 091 / 6213 175
ponedjeljak – petak: 8 – 16h
akademija@juliana-nails.com

Trgovine

ponedjeljak – petak: 9 – 19h
subota: 9 – 14h / 9 – 16h

Zagreb
Dubrava 82
10000 Zagreb
Tel: 01 / 4577 213
shopzg@juliana-nails.com

Zadar:
J.J. Strossmayera 1a
23000 Zadar
023 / 670 237
shopzadar@juliana-nails.com

Osijek:
J.J. Strossmayera 8
31000 Osijek
031 / 218 847
shoposijek@juliana-nails.com

Rijeka:
Riva 2
51000 Rijeka
051 / 326 478
shoprijeka@juliana-nails.com

Please select your product

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.