Akademija

Dobrodošli u našu JULIANA NAILS akademiju gdje ste na pravom mjestu kako biste započeli svoju
karijeru u izradi noktiju. Akademija je profesionalno opremljena tako da svako radno mjesto ima
materijale koji su vam potrebni za rad tijekom edukacije. Individualno ili u manjim grupama
prilagođavamo se pristupom prema svakom učeniku i time omogućavamo da budete samostalni nail
tehničari nakon edukacije.
Uz svaku edukaciju dobivate međunarodno priznati certifikat u svijetu.

Edukacije

Edukacije Trajni lak

Edukacije Gel tehnika

Akademija

Usavršavanje Gel tehnike

Usavršavanje Gel tehnike Trajanje edukacije: 1 dan (cca 4-6 sati ovisno o polazniku)Cijena edukacije: 1.100,00 kn Edukacija je namijenjena nail dizajnerima sa iskustvom, te je POTREBNO

klikni za više »

Edukacije Akril tehnika

Ostale edukacije

Akademija

Salonski Nail Art

Salonski Nail Art Na edukaciji se radi brzi salonski nail art, ovisno o prigodi. Naučiti ćete kako stvoriti brzi i jednostavni nail art, te kako

klikni za više »
Akademija

Nadolazeće edukacije

Odaberite Vašu edukaciju


Edukatorice

Naša akademija nudi široki raspon tečajeva koje vode visokoeducirani i stručni edukatori. Naš tim učinit će sve da Vam osigura adekvatno teorijsko i praktično znanje. Naša namjera je da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju da se omogući pristup i korištenje najnovijih tehnika i proizvoda za njegu noktiju. S ovakvim timom to smo i postigli.

Akademija

Cindy Vargas

Još daleke 1998. godine je Cindy, nakon završene 3-godišnje edukacije, počela raditi nokte u rodnoj Pretoriji, u Južnoafričkoj Republici. Nemirnog duha i željna novih saznanja, provela je i 3 godine radeći u SPA salonu cruisera, gdje se susretala s različitim željama klijenata iz cijelog svijeta. Tijekom dugogodišnjeg obrazovanja stekla je zvanja edukatora za akril, usavršavanja akril tehnike, prebacivanje gela na akril i trajni lak. Odlučila se skrasiti u Karlovcu, gdje je od 2006. godine suvlasnica salona “Pin Upby L&C”, u partnerskom odnosu s dugogodišnjom kolegicom Lorom.

Akademija

Tihana Rucner

Rođena i odrasla u Karlovcu. Po zanimanju grafički dizajner, ali bez posla u struci iz hobija počinje raditi nokte davne 2009.g. kada polaže svoju prvu edukaciju. Uz svoju svestranost i ljubav prema ovom poslu, te uz brojna usavršavanja i edukacije, praćenje trendova i učenje novih tehnika, ostaje u svijetu noktiju i dan danas. Po preseljenju u Zagreb, počinje raditi u Juliana Nails Akademiji kao Nail dizajner i Internacionalni master edukator i svoje znanje prenosi na svoje polaznike.
Akademija

Ella Perinović

Rođena i živi u Zagrebu. Nakon niza godina rada u financijama u velikoj koorporaciji, postepeno se javlja želja i interes za rad s noktima. Svoju prvu edukaciju polaže 2013.g., nakon čega je uslijedio niz drugih edukacija te je uz svoju kreativnost i upornost postepeno pretvorila hobi u posao i naposljetku otvara salon Ivy’s beauty studio u Zagrebu. Potpuno se posvećuje ovom poslu dalje se educirajući na svim područjima iz beauty industije. Uz svoj posao radi i kao Internacionalni master edukator i Nail dizajner u Juliana Nails Akademiji.

Kontakt

Prijavite se na naš jedinstveni Juliana Nails Akademija newsletter

putem kojeg ćete uvijek dobiti sve detaljne informacije i novosti

o našim edukacijama, edukatorima i terminima održavanja!

Vaš Juliana Nails

1100x600-akademija-newsletter-2

Uvjeti i načini plaćanja

Svaki polaznik Juliana Nails akademije dužan je avansno uplatiti edukaciju po želji. Ista se može uplatiti bankovnim nalogom, karticom (webshop) ili osobno u našem dućanu Avenija Dubrava 82, Zagreb. Nakon izvršene uplate, dogovara se termin održavanja edukacije. Ukoliko se polaznik ne pojavi na zakazanoj edukaciji, smatrat će se da je ista odrađena.

Svaki polaznik će dobiti:

– Međunarodno priznati certifikat o završenom tečaju
– 15 % popusta na prvu kupnju u Juliana Nails Shopu
– osiguran materijal za rad na tečaju
– stalnu podršku za sve upite i nejasnoće u budućem radu.

Galerija fotografija edukacija