Power base

Filter products

Show Filters

Prikazuje se svih 9 rezultata

Prikazuje se svih 9 rezultata

Power Base Gel iz Juliana Nailsa ne samo da se vrlo lako nanosi, već oduševljava svojom postojanošću, čak i na nježnim prirodnim noktima.

Power Base Gel zadržava svoju fleksibilnost i savršeno se prilagođava prirodnim noktima. Gel osigurava snažnu postojanost koja traje tjednima!
Zahvaljujući svojoj posebnoj konzistenciji, ovaj gel je idealan i za prirodno produljenje noktiju (s tipsama ili šablonama za modeliranje). Visokokvalitetni kist osigurava jednostavno nanošenje, a svojstvo samozaglađivanja osigurava ravnomjeran rezultat bez puno turpijanja.

Power Base Gel može se fleksibilno koristiti ispod gel laka (trajnog laka), gela u boji ili klasičnog laka za nokte. Vrijeme sušenja je 60 sekundi u LED lampi ili 120 sekundi u UV lampi.

Postojana baza za gel lak (trajni lak), za lakiranje i modeliranje, srednje do guste konzistencije – idealna za prirodna produljenja noktiju pomoću tipsi ili šablona za modeliranje, također pogodna za mekane prirodne nokte, lako se skida odstranjivačem gel laka (trajnog laka) – velika snaga dolazi izravno iz bočice s kistom!