Power Base

Filter products

Konzistencija

Show Filters

Prikazuje se svih 16 rezultata

Prikazuje se svih 16 rezultata

Power Base Gel iz Juliana Nailsa ne samo da se vrlo lako nanosi, već oduševljava svojom postojanošću, čak i na nježnim prirodnim noktima.

Power Base Gel zadržava svoju fleksibilnost i savršeno se prilagođava prirodnim noktima. Gel osigurava snažnu postojanost koja traje tjednima!
Zahvaljujući svojoj posebnoj konzistenciji, ovaj gel je idealan i za prirodno produljenje noktiju (s tipsama ili šablonama za modeliranje). Visokokvalitetni kist osigurava jednostavno nanošenje, a svojstvo samozaglađivanja osigurava ravnomjeran rezultat bez puno turpijanja.

Power Base Gel može se fleksibilno koristiti ispod gel laka (trajnog laka), gela u boji ili klasičnog laka za nokte. Vrijeme sušenja je 60 sekundi u LED lampi ili 120 sekundi u UV lampi.

Postojana baza za gel lak (trajni lak), za lakiranje i modeliranje, srednje do guste konzistencije – idealna za prirodna produljenja noktiju pomoću tipsi ili šablona za modeliranje, također pogodna za mekane prirodne nokte, lako se skida odstranjivačem gel laka (trajnog laka) – velika snaga dolazi izravno iz bočice s kistom!