Akril setovi

Show Filters

Prikazuje se svih 3 rezultata

Prikazuje se svih 3 rezultata

Akril je najstabilniji od svih materijala za modeliranje, a mi u Juliana Nailsu imamo najbolje akrilne proizvode za vas.
Akril je iznimno jak i nudi izuzetnu potporu.
Akrilni prah obrađen tekućinom lako se nanosi na nokat posebnim akrilnim kistom i laganim pritiskom.
Posebna stvar kod akrila je da se ovaj materijal suši na zraku – to znači da ga ne morate sušiti u UV/LED lampi. Nakon kratkog vremena suši se sam na zraku. Vrijeme sušenja akrilnog praha ovisi o tome radi li se s više ili manje tekućine.
Akril je prikladan za učvršćivanje tankih prirodnih noktiju, ali i za impresivno stabilno modeliranje i produljenja s tipsama ili šablonama.
Nema ograničenja kada su u pitanju boje. Kombinirajte akrilne proizvode Juliana Nails s odgovarajućim akrilom u boji, klasičnim lakom za nokte, inovativnim gel lakom (trajnim lakom) ili gelovima u boji visoke pigmentiranosti.
Juliana Nails akrilni setovi za modeliranje akrilom posebno su praktični.
Možete birati između Seta za akril Standard, Seta za akril Mini i Seta za akril Babyboomer.
Set za akril Standard zadovoljit će vaše visoke standarde kada je u pitanju modeliranje akrilom. Sa setom za akril Mini osiguravate maksimalan rezultat po najnižoj cijeni, jer dobivate najviše kada je u pitanju dizajn noktiju. I klasični baby boomer nokti također su mogući s akrilom. Za to će vas dobro opremiti set za akril Babyboomer: #getthebabyboomerlook – jer se ovom trendu ne nazire kraj!
Baby boomer nokte karakteriziraju ružičaste nijanse i bijele boje s nježnim prijelazima u ombre stilu. Sa setom za akril Baby boomer vaši će nokti stvarno biti BOOOM!