Košarica

❤️ Gel lak | 📰 Blog | 🎓 Akademija | 🛍️ Trgovine | 💅🏻 Live s Mateom

- app,Juliana Nails app,Juliana Nails aplikacija -
- app,Juliana Nails app,Juliana Nails aplikacija -

SKUPLJAJTE BODOVE I OSIGURAJTE AKCIJE
U JULIANA NAILS APLIKACIJI

- app,Juliana Nails app,Juliana Nails aplikacija -
- app,Juliana Nails app,Juliana Nails aplikacija -

NE PROPUSTITE NOVOSTI I AKCIJE

Uključite Push obavijesti i ostanite Up-To-Date

Neće samo Vaši nokti dobiti update!

S besplatnom APLIKACIJOM JULIANA NAILS možete početi skupljati BONUS BODOVE koje možete zamijeniti za vrijedne nagrade!

U obje Juliana Nails trgovine, u online trgovini i svugdje gdje imate svoj pametni telefon sa sobom!

Registrirajte se u aplikaciji i primite jednokratno 100 bonus bodova!

Zamijenite bodove za popuste, akcije, proizvode i poklon bodove.

Svaki potrošeni euro daje Vam 10 bodova u klubu vjernosti.

Registrirajte se besplatno svojim Facebook ili Google računom, svojom e-mail adresom ili telefonskim brojem putem SMS-a.

Nakon što skupite dovoljno bodova, možete ih zamijeniti za nagrade.

Bodovi se mogu iskoristiti u jednoj od naše 2 trgovine u Hrvatskoj (nagrade namijenjene za to označene su sa “Samo trgovine”) ili u našoj online trgovini (nagrade namijenjene za to označene su s “Online”).

Koliko ste bodova već skupili možete vidjeti u klubu vjernosti.

Aplikacija je sada dostupna u Google Play Store-u i Apple App Store-u za Android i iOS (iPhone / iPad).

Juliana Nails – više od 20 godina broj 1 u Hrvatskoj kada je u pitanju gel lak!

Mi kažemo #lakojetomozesvako – nabavi sve što ti treba za vrhunske nokte u svoja četiri zida! Nije važno radi li se o gel laku, UV laku za nokte, gelu ili akrilu: Vi naručite, a mi ćemo Vam dostaviti proizvode za dizajn noktiju iz snova, točno do Vaših kućnih vrata.

Nanošenje je jednostavno, brzo i praktično!

Bez ogrebotina, bez lomljenja, bez tragova i traje tjednima – broj 1 gel lak u Hrvatskoj!

U aplikaciji Juliana Nails očekuje Vas velik izbor boja UV lakova (najveći na tržištu), kao i preko 20 praktičnih setova za sve vaše potrebe kada su u pitanju nokti.

Tako možete lako sami urediti svoje nokte i izazvati pomutnju svojim njegovanim rukama i noktima!

Također redovito proširujemo našu ponudu proizvoda kako bismo pružili raznolikost u dizajnu noktiju. U našoj online trgovini pronaći ćete pravi proizvod za svako godišnje doba, svaku priliku i sve svoje #lakojetomozesvako trenutke!

Naša online trgovina nudi Vam sve što možete zamisliti, pa čak i više: osim kolekcija gel lakova savršeno usklađenih boja, imamo široku paletu baza i završnih gelova, kao i starter setova te svestranih 3u1 gelova, prekrivajućih i french gelova za Vaše savršene french nokte.

Također imamo akril gel i akril proizvode te sav pribor koji vam je potreban za Vašu manikuru. To uključuje kistove, setove za skidanje gel laka, alat za potiskivanje i uklanjanje kutikule i još mnogo toga.

Za naše prave umjetnike pripremili smo u Juliana Nails online trgovini sveobuhvatni asortiman za nail art s proizvodima kao što su tetovaže, glitteri, Magic Ink, šljokice, pahuljice i još mnogo toga!

Naravno, imamo i potrebne uređaje za vašu savršenu manikuru s gel lakom za nokte, UV lakom, UV gelom, akrilnim gelom i poligelom: bilo da je UV ili LED vaša preferirana metoda sušenja, imamo najbolje lampe za sušenje noktiju.

Besplatna dostava unutar Hrvatske

za narudžbe iznad 50 € (376,73 kn)

Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta
100% sigurna kupnja

Pratite nas:

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.