BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

Opći uvjeti poslovanja

PRODAVATELJ

Juliana Nails d.o.o.

Avenija Dubrava 82,
10 040 Zagreb
Hrvatska

OIB 31389538793
MBS 080551204
EUID HRSR.080551204

Registrirano kod: Trgovački sud u Zagrebu

T. +385 1 7898 922
T. +385 1 7898 923

E. office.croatia@juliana-nails.com

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge tvrtke Juliana Nails d.o.o., prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom, odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti.

FOTOGRAFIJE PROIZVODA SU ILUSTRATIVNE PRIRODE, TE NE MORAJU UVIJEK I U SVIM DETALJIMA ODGOVARATI PROIZVODIMA KOJI SU PREDMET NARUDŽBE. PRODAVATELJ POSEBNO ISTIČE DA VIZUALNI IDENTITET PROIZVODA PRIKAZAN NA FOTOGRAFIJI NE MORA ODGOVARATI IZGLEDU PROIZVODA U STVARNOSTI, POGOTOVO S OBZIROM NA POSTAVKE MONITORA NA RAČUNALU KUPCA, RAZLIKE U PERCEPCIJI BOJA KAKO IH KUPAC VIDI NA ZASLONU I SL. U SLUČAJU GORE NAVEDENOG NESKLADA IZMEĐU PROIZVODA PRIKAZANOG NA FOTOGRAFIJI I ISPORUČENOG PROIZVODA NE RADI SE O NEDOSTATKU PROIZVODA.

Kupac može biti fizička i pravna osoba. Fizička osoba treba biti starija od 18 godina, osobe mlađe od 18 godina mogu kupovati u našoj web trgovini pod nadzorom roditelja ili staratelja. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge.

Prodavatelj prikuplja samo osobne podatke Kupaca koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprijeđivanje odnosa s Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Prodavatelj se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovoga se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Minimalni iznos narudžbe je 15 € + poštarina 3,99 €, odnosno ukupno 18,99 €.

Troškovi dostave:

Trošak dostave unutar Hrvatske iznosi 3,99 € + 1,00 € za uslugu pouzeća.

Za narudžbe iznad 65 € unutar Hrvatske dostava je besplatna. Tijekom promotivnih akcija zbog povećanog broja narudžbi rok isporuke može se produžiti.

DPD
Standardno trošak dostave iznosi 3,99 € unutar Hrvatske + 1,00 € za uslugu pouzeća. Dostava robe je u roku od 1-5 radnih dana.

NUDIMO VAM SLJEDEĆE NAČINE PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
Za isporuke DPD-om unutar Hrvatske imate mogućnost plaćanja narudžbe pouzećem. Iznos računa plaćate gotovinom prijevozniku paketa po primitku robe. Imajte na umu da se može prihvatiti samo gotovina.
Za narudžbe pouzećem naplaćuje se dodatna naknada od 1,00 €.

Plaćanje bankovnim nalogom
Unaprijed platite svoju narudžbu jednostavno i bez rizika. U e-pošti s potvrdom narudžbe poslat će vam se sadržaj vaše narudžbe, kao i iznos računa i bankovni podaci

Plaćanje PayPalom
Platite sigurno i povoljno putem PayPala. Sve što trebate je adresa e-pošte i lozinka. Možete platiti brzo i jednostavno sa samo dva klika.

Plaćanje kreditnom karticom
Prihvaćamo VISA, Mastercard i Maestro. Nakon uspješne provjere, vaša će narudžba biti odmah isporučena, pod uvjetom da su vaši proizvodi dostupni. Jednostavno odaberite plaćanje kreditnom karticom u povijesti narudžbi.

Plaćanje na rate

Budite fleksibilni i plaćajte iznos računa u mjesečnim ratama. Jednostavno odaberite “Kupnja na rate na Corvus Pay-u” u procesu narudžbe i prikazat će vam se mjesečne rate za vašu narudžbu.

1.) Kartice OTP BANKE d.d.
* Jednokratno plaćanje putem svih debitnih i kreditnih kartica izdanim od strane OTP banke d.d. (prije Splitska banka d.d.).

* Obročno plaćanje do 12 rata Master i Visa karticama OTP banke.

2.) Kartice PBZ grupacije:
* Jednokratno plaćanje putem svih debitnih i kreditnih kartica izdanim od strane PBZ Grupacije.

* Obročno plaćanje iznad 66,99 €, putem SVIH KREDITNIH KARTICA – 2-6 obroka – izdanim od strane Grupacije PBZ:

– AMERICAN / ili nova VISA => 2-6 obroka iznad 66,99 €

– MASTERCARD, VISA, VPAY = 2-6 obroka iznad 66,99 €

3.) Erste Card Club i Erste bank d.d.

* Jednokratno plaćanje putem svih debitnih i kreditnih kartica izdanim od strane Erste banke d.d. + Istarska kreditna banka, Slatinska banka, Sberbank, Kreditna banka Zagreb, Kentbank, Primorska banka.
* Obročno plaćanje iznad 159,99 €, putem Diners kartice – 2-12 obroka.

* Maestro obročno – MBNET Plus usluga, iznad 159,99 € – 2-12 obroka ( MBNET Plus usluga – je usluga za klijente Erste banke koji imaju ugovorenu opciju plaćanja na rate putem
Maestro kartice).

4.) Zagrebačka banka d.d.
* Obročno plaćanje iznad 13,99 € svih Visa debitnih, te Visa i Mastercard kreditnih kartica izdanim od strane ZABE – 4-6 obroka.

MEĐUNARODNI TROŠKOVI DOSTAVE

Ukoliko imate dodijeljen UID broj upišite ga u polje s vašim osobnim podacima i bit ćete oslobođeni od PDV-a.

Trošak dostave za Sloveniju
Trošak dostave iznosi 4,90 € po paketu + otkupnina 1,00 €, dostava se vrši GLS-om.

Minimalni iznos narudžbe je 15 € + troškovi dostave. Roba će biti poslana odmah nakon primitka uplate.

Trošak dostave za Austriju

Trošak dostave iznosi 5,99 € po paketu, dostava se vrši preko austrijske pošte. Minimalni iznos narudžbe je 15 € + troškovi dostave. Roba će biti poslana odmah nakon primitka uplate.

Trošak dostave za Njemačku
Trošak dostave iznosi 4,90 € po paketu, dostava se vrši preko austrijske pošte. Minimalni iznos narudžbe je 15 € + troškovi dostave. Roba će biti poslana odmah nakon primitka uplate.

Trošak dostave za Dansku
Trošak dostave iznosi 17,99 € po paketu, dostava se vrši preko austrijske pošte. Minimalni iznos narudžbe je 15 € + troškovi dostave. Roba će biti poslana odmah nakon primitka uplate.

Trošak dostave za Švedsku
Trošak dostave iznosi 27,99 € po paketu, dostava se vrši preko austrijske pošte. Minimalni iznos narudžbe je 15 € + troškovi dostave. Roba će biti poslana odmah nakon primitka uplate.

Trošak dostave za Irsku
Trošak dostave iznosi 37,99 € po paketu, dostava se vrši preko austrijske pošte. Minimalni iznos narudžbe je 15 € + troškovi dostave. Roba će biti poslana odmah nakon primitka uplate.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Molimo da za vrijeme trajanja garancije čuvate originalnu ambalažu proizvoda. Eventualna oštećenja nastala prilikom prijevoza proizvoda u neoriginalnoj ambalaži idu na račun i rizik pošiljatelja. Proizvodi su namijenjeni profesionalnoj upotrebi. Juliana nails d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za nestručnu primjenu kupljenih proizvoda. Reklamacije uvažavamo u roku 8 dana uz predočenje računa.

Obratite pažnju na detalje i boje proizvoda koje želite naručiti te iskoristite mogućnost pisanja napomene prilikom izdavanja Vaše on-line narudžbe. Kod neoštećenog i uredno primljenog proizvoda koji biste željeli zamijeniti zbog neodgovarajuće boje, materijala i slično, klijent je dužan pokriti sve troškove dostave. Ukoliko je proizvod koji želite zamijeniti bez originalne ambalaže, raspakiran, potrgan ili na bilo koji način oštećen, nažalost nećemo Vam moći napraviti zamjenu.

Kupac ima pravo, ne navodeći za to razlog, raskinuti Ugovor o kupoprodaji u roku od 14 radnih dana računajući od dana preuzimanja proizvoda, pisanom obaviješću o raskidu ugovora koju je dužan dostaviti Prodavatelju, na adresu sjedišta istog.

U slučaju iz prethodne točke, Kupac se obvezuje vratiti isporučeni proizvod Prodavatelju o svom trošku, na adresu sjedišta Prodavatelja. Kupac nema pravo na raskid Ugovora u slučajevima propisanim člankom 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo na povrat proizvoda, na teret Prodavatelja u slučaju:

– isporuka robe koja nije naručena
– isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
– isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Kupac je, u svim slučajevima kada vrši povrat proizvoda po bilo kojoj osnovi, proizvod koji vraća Prodavatelju dužan vratiti u originalnoj ambalaži, kompletan sa svim pripadajućim dijelovima. Pravo na povrat odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlaštene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja prilikom transporta vraćaju se pošiljatelju.

Ukoliko je potrebno zamijeniti artikl, tada je moguće da će se cijena razlikovati zbog cijene tog artikla na dan dostave Vaše narudžbe. Iako Prodavatelj ulaže izraziti napor kako bi sve objavljene informacije o proizvodu bile točne, moguće je da informacije o određenom proizvodu nisu ažurirane ili točne, u tom slučaju će Prodavatelj obavijestiti Kupca koji je podnio narudžbu nakon čega Kupac ima pravo ostati kod svoje narudžbe ili je izmijeniti. Fotografije uz proizvode samo su ilustrativne prirode.

Akcijska prodaja podrazumijeva prodaju određenih proizvoda po cijeni koja je niža od redovne cijene tog proizvoda.

Akcije istaknute na našim web stranicama ne vrijede u našim ostalim trgovinama i obratno, osim ako je drukčije navedeno.

Popusti i akcije se ne zbrajaju.

Moguće je iskoristiti samo jedan kupon (kod) za popust po kupovini. Promo kod se ne može naknadno unositi, uzeti u obzir ili mijenjati nakon izvršene narudžbe i nakon što je ista poslana.

Juliana Nails d.o.o. zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na jednu od dolje navedenih adresa:

Juliana Nails d.o.o.

Avenija Dubrava 82,
10 000 Zagreb

OIB 31389538793

T. +385 1 7898 922
F. -385 1 7898 923

E. office.croatia@juliana-nails.com

Juliana Nails d.o.o. je vlasnik autorskih prava, idejnog i izvedbenog projekta kao i svih softverskih aplikacija na ovim stranicama. Sve fotografije, kao i svi tekstualni materijali vlasništvo su Juliana Nails d.o.o. te bez znanja i pismenog pristanka nije dozvoljeno kopiranje i/ili korištenje informacija istaknutih na ovim stranicama u ikakve komercijalne svrhe. Sva prava su pridržana. Korištenjem ovog web site-a obvezujete se da podatke i informacije, a posebice fotografije i tekstove, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu Juliana Nails d.o.o. nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe.

Hrvatsko pravo je mjerodavno za tumačenje i primjenu pravnih pitanja vezanih u svezi uvjeta korištenja materijala objavljenih na web stranicama tvrtke Juliana Nails d.o.o. Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, nadležan je Trgovački sud u Zagrebu. Društvo je upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080551204

Temeljni kapital: 2.820.000,00 kn (374 278,31 €) i uplaćen je u cijelosti. Članovi uprave: Igor Zebec, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

Žiro račun: otvoren kod OTP BANKA HRVATSKA d.d. Zadar, IBAN: HR7724070001100644669

SWIFT CODE : OTPVHR2X

Web stranica Juliana Nails koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“).

Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika ili web stranice, status registracije na korisnički račun i sl.) koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića).

Upotrebljavamo sljedeće kategorije kolačića:

Kolačić je tekstualna datoteka koju web stranice koje posjećujete spremaju na korisnikov uređaj (računalo, tablet, smartphone). Juliana Nails koristikolačiće kako bi posjetiteljima olakšala i poboljšala pristup funkcijama koje im pruža Juliana Nails web stranica. Informacije koje prikupljamo kolačićima koriste se za pamćenje postavki i korisničkih aktivnosti na web stranicama kao što su pregledavanje artikala, kretanje po stranicama, stavljane proizvoda u košaricu, zanimljivi artikli ili artikli za usporedbu i tako dalje.

Kolačiće korisnik može u svakom trenutku obrisati ili blokirati u postavkama svog internet preglednika. Ako korisnik s blokiranim kolačićima pristupi Juliana Nails web stranicama pojedine funkcionalnosti na stranici neće biti moguće.

Juliana Nails na stranicama Juliana Nails Webshop koristi usluge za analizu posjeta i praćenja navika kupaca kao npr. Google Analytics. Pružatelj usluga može uporabom kolačića pratiti korisnikove posjete našim i drugim internet sjedištima i na osnovu toga korisniku prikazivati Juliana Nails plaćene oglase ili oglase drugih korisnika usluge. Prikaz oglasa korisnik može zaustaviti na stranici pružatelja usluga zaduženih za prikaz oglasa.

Korisnik  web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Tvrtka Juliana Nails održava natjecanja i izazove na svojim kanalima za društvene medije. Objavljuju se u neodređeno vrijeme i odgovarajuća pravila igre su objavljena u svakom postu (Instagram, Facebook, Facebook grupe). Trajanje i opseg natjecanja mogu biti različiti. Što se odnosi na sudjelovanje u nagradnoj igri: 

2.1
Sudjelovanjem u tomboli natjecatelj prihvaća (u daljnjem tekstu imena osoba primjenjuju se jednako za osobe muškog i ženskog spola) ove uvjete sudjelovanja.

2.2
Sudjelovanje je dobrovoljno i besplatno. Sudionici snose samo troškove povezane sa sudjelovanjem putem Interneta (naknada za internetsku vezu). Sudjelovanje i šanse za dobitak neovisni su o kupnji proizvoda ili korištenju usluga.

2.3
U slučaju kršenja ovih uvjeta, Juliana Nails zadržava pravo isključiti natjecatelja iz daljnje igre.

2.4
Natjecatelji su fizičke osobe s prebivalištem u RH sa navršenih 18 godina. Djelatnici Juliana Nails d.o.o. i njihovi rođaci isključeni su iz natjecanja.

2.5
Nije dozvoljeno sudjelovanje putem tombolskih usluga, automatiziranim postupcima masovnog sudjelovanja trećih strana, putem agencija ili preko drugih komercijalnih pružatelja usluga.

2.6
Juliana Nails zadržava pravo dodijeliti dodatne nagrade u svrhu poticaja sudionika.

2.7
Nagradu će poslati Juliana Nails, treća osoba koja dostavlja paket proizvoda ili pošta na poštansku adresu koju je dobitnik odredio. Dostava se odvija unutar RH. Uz to troškove dostave snosi natjecatelj.

2.9
Gotovinsko plaćanje nagrade ili bilo kakve zamjene nije moguće.

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.