BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

Često postavljana pitanja o Juliana Nails aplikaciji

Kako se mogu registrirati u Juliana Nails app?

Postoji više mogućnosti kako se registrirati unutar aplikacije:

  • preko svog Facebook ili Google korisničkog računa
  • e-mail adresom
  • mobitelom preko SMS poruke

Kako funkcionira registracija putem e-mail adrese?

Ako se registrirate putem svoje e-mail adrese, istu je potrebno potvrditi. Kako biste verificirali e-mail adresu, nakon registracije ćete dobiti e-mail koji morate potvrditi.

Kako povezati postojeći Juliana Nails korisnički račun s aplikacijom?

Kad u aplikaciji stisnete na gumb Onlineshop, otvorit će se prozor u kojem možete svoj online Juliana Nails korisnički račun povezati s aplikacijom pritiskom na poveži.
Na taj ćete način automatski dobivati bodove za svaku narudžbu koju napravite preko Juliana Nails Onlineshopa čim paket napusti naše skladište.

Ako jednom odbijete ovu opciju, morat ćete pričekati 7 dana kako biste opet dobili mogućnost da spojite svoj Juliana Nails online korisnički račun s aplikacijom. Ako ne želite čekati 7 dana, deinstalirajte aplikaciju i ponovno ju instalirajte. Nikako nemojte brisati postojeći korisnički račun, dovoljna je samo ponovna instalacija aplikacije i prijava s postojećim podacima.

Kako mogu zatražiti novu lozinku?

Novu lozinku unutar aplikacije možete zatražiti samo ako ste se registrirali putem e-maila. Ako ste se registrirali preko Facebooka, bit će preuzeta vaša Facebook lozinka.

Ispod gumba za prijavu putem e-maila možete zatražiti novu lozinku. Bit ćete preusmjereni na internetski preglednik gdje putem e-mail adrese možete zatražiti novu lozinku.

Kako mogu promijeniti lozinku?

Novu lozinku unutar aplikacije možete zatražiti ili promijeniti samo ako ste se registrirali putem e-maila. Ako ste se registrirali preko Facebooka, bit će preuzeta vaša Facebook lozinka.

U kartici Moj račun kliknite na gumb Profil (ikona u gornjem desnom kutu) – tu možete promijeniti lozinku.

Kako mogu pozvati prijatelje?

Gumb Pozovi prijatelje u klubu vjernosti omogućuje pozivanje prijatelja putem različitih kanala (Facebook, WhatsApp, SMS, e-mail itd.). Poveznica će biti poslana osobi koju ste pozvali, a ona samo mora kliknuti na nju.

Dobivate bodove za svakog prijatelja kojeg pozovete. Nakon što ta osoba preuzme aplikaciju i registrira se, bodovi će unutar 24 h biti pripisani vašem korisničkom računu.

Kriteriji za dobivanje bodova prilikom pozivanja prijatelja:

Vi i prijatelj morate potvrditi svoje e-mail adrese.

Kako mogu dopustiti push-obavijesti za aplikaciju?

Nakon uspješne registracije pojavit će se pop-up prozor s pitanjem: Prihvaćate li primanje push-obavijesti na vaš pametni telefon? – tu kliknite Da. Naknadno dopuštanje push-obavijesti možete promijeniti direktno u postavkama vašeg pametnog telefona (ne u aplikaciji).

Kako mogu dopustiti aplikaciji da koristi moju lokaciju?

Nakon uspješne registracije pojavit će se pop-up prozor s pitanjem: Želite li dopustiti dijeljenje lokacije? – tu kliknite Da. Naknadno možete dopustiti dijeljenje lokacije direktno u postavkama vašeg pametnog telefona (ne u aplikaciji).

Kako mogu iskoristiti skupljene bodove?

Ako ste skupili dovoljno bodova, možete ih zamijeniti za nagrade u našim trgovinama u Zagrebu i Zadru. Nakon što kliknete Iskoristi, imate sat vremena da pokažete kôd zaposlenicama u Juliana Nails trgovini (nagrade će biti označene sa Samo u trgovini).

Koliko ste bodova skupili možete provjeriti u klubu vjernosti.
Koliko vam bodova fali za nagradu bit će prikazano ispod.

Bodove možete iskoristiti i u Onlineshopu (nagrade će biti označene s Online). Promo kôd za nagradu online možete bilo kad iskoristiti.
Aktivirane i već iskorištene nagrade pronaći ćete u aplikaciji na gumbu Profil (ikona u gornjem desnom kutu) po točkom Kodovi.

Gdje ću pronaći svoje nagradne kodove kako bih ih iskoristila online?

U klubu vjernosti, u gornjem desnom kutu nalazi se simbol profila – kliknite i tamo ćete pronaći stavku Kupon kodovi. Tu se pohranjuju svi iskorišteni kuponi i oni koje tek treba iskoristiti u online trgovini.

Koji se računi prikazuju u povijesti računa?

U povijesti unutar aplikacije pohranjuju se samo računi koji su ispisani u Juliana Nails trgovinama u Zagrebu i Zadru. Računi generirani putem internetske trgovine Juliana Nails ne prikazuju se u povijesti računa unutar aplikacije. Računima za online narudžbe možete pristupiti na svom Juliana Nails webshop računu pod Moj račun.

Kad se pripisuju bodovi dobiveni kupnjom?

Ako je kupnja obavljena u jednoj od trgovina u Zagrebu ili Zadru, bodovi će se pripisati u trenutku kad podmirite račun.
Ako je kupnja obavljena u našoj online trgovini, bodovi se pripisuju nakon što roba napusti naše skladište.

Zašto se moji rođendanski bodovi ne pripisuju?

Razlog zašto niste primili rođendanske bodove je taj što niste verificirali svoj račun. Kad ste se registrirali u aplikaciji, primili ste e-mail u kojem se traži da potvrdite svoj identitet. Ako potvrda nije dovršena, neće se dodijeliti odgovarajući bodovi.

Kako mogu sudjelovati u nagradnoj igri?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je pritisnuti gumb Sudjeluj i ovisno o nagradnoj igri možete dobiti dodatne informacije o načinu sudjelovanja. U nagradnim igrama mogu sudjelovati samo punoljetne osobe. Dobitnici će biti osobno obaviješteni. U svrhu promocije uz pristanak dobitnika zadržavamo pravo objave imena dobitnika te po potrebi objavu fotografije s nagradom.

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.