BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

PIGMENT LOOK

Bilo da želite Mirror, Aurora ili Thermo pigmente, imamo ih sve! Kreirajte svoj jedinstveni dizajn i na svojim noktima isprobajte trendove kao što su dobro poznati “Glazed Donut” nokti!

- pigmenti,pigmenti za nokte,mirror pigment,aurora pigment,thermo pigment,neon pigment -

MIRROR PIGMENTI

Vrlo jednostavno nanošenje zahvaljujući jakoj pigmentaciji! Koristite boju po svom izboru kao bazu, kao završni sloj koristite High Gloss Finish i na kraju dodajte Mirror Pigment. Ponovno zaštitite završnim slojem i sve ćete očarati svojim modernim zrcalnim izgledom noktiju!

- pigmenti,pigmenti za nokte,mirror pigment,aurora pigment,thermo pigment,neon pigment -

AURORA PIGMENTI

WOW! Ovi su pigmenti raznovrsniji od bilo kojih drugih! Aurora pigmenti svakoj boji po vašem izboru dodaju jedinstveni višebojni sjaj. Tek na crnoj bazi pokazuju svoju pravu moć. Na bijeloj podlozi nameće se pitanje: Glazed Donut Nails, who?

- pigmenti,pigmenti za nokte,mirror pigment,aurora pigment,thermo pigment,neon pigment -

THERMO PIGMENTI

Vruće ili hladno? Boja vaših noktiju u potpunosti ovisi o temperaturi! Kad je toplo, thermo pigment prelazi u svijetlu/bjelkastu nijansu. Kad je hladno, postaje pastelne šljokičaste nijanse kao iz snova. Najbolje je koristiti bijelu podlogu kako bi thermo pigment doista mogao zasjati.

STYLE

GALLERY

SVI MIRROR PIGMENTI

SVI AURORA PIGMENTI

SVI THERMO PIGMENTI

#getinspired

[instagram feed="100071911"]

Oživite svoje nokte i dajte im jedinstven izgled s Juliana Nails pigmentima!
Kod nas ćete pronaći veliki izbor pigmenata, uključujući i moderne Mirror pigmente koji vašim noktima daju trendi izgled zrcala.
A što kažete na raznolike Aurora pigmente koji svakoj boji daju jedinstven, višebojan sjaj?
Ako želite da se vaša boja mijenja s promjenom temperature, za vas su savršen izbor Thermo pigmenti.

Naši pigmenti nude bezbrojne kreativne mogućnosti za nail art i fullcover dizajne.

Ekskluzivni Juliana Nails Mirror pigmenti pravi su naglasak za vaše nokte i daju im sjaj koji oduzima dah. Nanošenje je iznimno jednostavno zahvaljujući praktičnom setu alata za nokte sa silikonskim vrhom. Savršeno prianjanje i apsolutno ravnomjeran završni sloj koji dugo traje privući će oduševljene poglede na vaše nokte.

Kompatibilni su s obojenim, bijelim i crnim podlogama te nude beskrajne mogućnosti za kreativne ideje avanturistica.

Doživite svijet kromiranih pigmenata sa završnim izgledom zrcala i intenzivnim rezultatom boje.
Jednostavnim nanošenjem u kombinaciji s gel lakom High Gloss Finish No Wipe postižete apsolutno ujednačen rezultat.

Naručite naše pigmente sada i očarajte sve svojim jedinstvenim pigment izgledom!

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.