FAQ

Razlika je u primjeni. Akrilni nokti postavljaju se kombinacijom tekućeg monomera i polimera u prahu, suše se na zraku, čvršći su i otporniji. Gel nokti suše se u lampi, pomoću UV/LED svjetla i manje su čvrsti od akrilnih, ali fleksibilniji.

Primer je tekućina koja se koristi pri ugradnji umjetnih noktiju i trajnog laka, a služi za dehidraciju noktiju, odmašćivanje i dezinfekciju te pospješuje prianjanje gelova, akrila i trajnih lakova na nokte. Sprječava odizanje materijala od prirodnog nokta.

Gel lak (trajni lak) nanosi se na prirodni nokat i stvrdnjava (suši) pod UV/LED svjetlom. Gel lak za nokte ima bolju postojanost (cca3 tjedna) od običnih lakova.

Manikura je detaljna priprema nokta i kožice oko noktiju. Najčešće ju radimo pomoću brusilice i odgovarajućih nastavaka ili metalnog pogurivača/štapićem od ružinog drveta, kliještima za kožicu i raznih vrsta turpija i polirnih blokova.

Turpijom proći po površini nokta te lagano zagrebati završni sloj. Blazinicu namočenu u odstranjivač trajnog laka postavite na nokat i omotajte vrh svakog prsta aluminijskom folijom. Ostavite 15ak minuta te metalnim pogurivačem odstraniti gel lak i turpijom ukloniti ostatak.

Edukacije se održavaju svaki tjedan prema dogovoru.

Sve informacije i predbilježbe možete dobit kod naše prodajne predstavnice Marte Rimac na broj 091 620 7951.