Košarica

BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 50 € (376,73 kn)

- power base -
- power base -
- power base -
Power Base Gel bočica

Power Base Gel

Juliana Nails Power Base Gel, osim što je jednostavan za nanošenje, impresionira svojom postojanošću čak i kod prirodno mekih noktiju.
Power Base Gel zadržava svoju fleksibilnost i savršeno se prilagođava vašem prirodnom noktu, što osigurava dugotrajnu postojanost, i to tjednima!

Zahvaljujući svojoj posebnoj konzistenciji, ovaj gel lak idealan je i za kratko produljenje vašeg prirodnog nokta (s tipsama ili šablonama za modeliranje). Visokokvalitetan kist zaslužan je za jednostavno nanošenje, a iznimna sposobnost samozaglađivanja Power Base Gela osigurava ravnomjeran rezultat i malo potrebe za turpijanjem.

Power Base Gel može se koristiti kao baza za gel lak i gel u boji ili samostalno. Vrijeme sušenja je 60 sekundi u UV/LED lampi, odnosno 120 sekundi u UV lampi. Postojana je baza za gel lak boje srednje do guste konzistencije te je pogodan za prirodno (minimalno) produženje tipsama ili šablonama za modeliranje. Prikladan je za prirodno meke nokte jer im daje čvrstoću. Lako se uklanja turpijanjem ili odstranjivačem gel laka te nudi punu snagu baze izravno iz bočice s kistom.

POSTIGNITE PRIRODAN IZGLED

SVE U JEDNOM SETU

Power Base Gel iz Juliana Nails lako se nanosi, a uz to impresionira i svojom nevjerojatnom stabilnošću – čak i kod prirodno mekih noktiju.

Power Base Gel zadržava svoju fleksibilnost i savršeno se prilagođava vašem prirodnom noktu.
Gel osigurava mega postojanost, i to tjednima!

Zahvaljujući svojoj posebnoj konzistenciji, ovaj gradivni gel idealan je za produljenje vašeg prirodnog nokta (tipsama ili šablonama za modeliranje).

Visokokvalitetni kist omogućava jednostavno nanošenje, a izrazita samozagladivost gela osigurava ravnomjeran rezultat i malo turpijanja.

Power Base Gel može se fleksibilno koristiti ispod gel laka, gela u boji ili klasičnog laka za nokte.
Vrijeme sušenja je 60 sekundi u LED lampi ili 120 sekundi u UV lampi.

Postojani primer za gel lak boje, za slikanje i modeliranje, srednje do guste konzistencije – pogodan za prirodno produživanje tipsama ili šablonama za modeliranje, također pogodan i za prirodno meke nokte, lako se skida odstranjivačem gel laka, puna snaga izravno iz bočice s kistom!

Besplatna dostava unutar Hrvatske

za narudžbe iznad 50 € (376,73 kn)

Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta
100% sigurna kupnja

Pratite nas:

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.