BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

Juliana Nails #chooseyourcolour
Juliana Nails #chooseyourcolour

Za lansiranje Juliana Nails novih limitiranih kolekcija predstavljamo vam ekskluzivnu kampanju, uzdižući višestruke aspekte ženstvenosti.
Vizija koju utjelovljuju iznimne žene koje su se istaknule u području izrade gel laka, gela, edukacija i nail arta.
Duboko ujedinjene svojim duhom neovisnosti, dijele poruku univerzalnog i pravog sestrinstva.
Savršene kolekcije koje slave bezvremensku privlačnost i svestranost triju sposobnih žena.
Svaka kolekcija odiše odvažnošću i elegancijom, baš kao i naše nail tehničarke.

POWERFUL WOMEN

MEET THE GIRLS

matea_mob
Matea Šagud – Juliana Nails

Matea Šagud

Matea Šagud svoju je ljubav prema noktima otkrila još u ranim osnovnoškolskim danima, a svoju prvu edukaciju završila je s petnaest godina. Od tada njena vještina i znanje samo rastu. Našoj Matei nokti su postali život, a da je odlična u tome što radi dokazuju nagrade koje je osvojila na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. Danas je iza nje više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja.

Mateina suradnja s Juliana Nails brendom započela je davne 2011. godine, kada smo prepoznali njen talent i od tada uspješno surađujemo. Matea svakoga utorka ima live na našem Instagram profilu koji je iz tjedna u tjedan sve popularniji. Njena ustrajnost i želja za praćenjem trendova razlozi su velikog znanja koje nesebičnim dijeljenjem prenosi na edukacijama i live-u. Najviše voli nail art tehniku mikro crtanja, one stroke tehniku i mix nail arta jer je za to i specijalizirana.

katarina_mob
Katarina Ćurčija – Juliana Nails

Katarina Ćurčija

Katarina Ćurčija poznata je po ljubavi prema šarenim bojama, tako da biste od nje teško otišli s nude noktima. Klijentice se s njom osjećaju kao doma, a vedra i pozitivna atmosfera uvijek je dio tretmana. Katarina je svoju priču s noktima započela u srednjoj školi te se od tada neprestano educira i usavršava. S Juliana Nails brendom suradnju je započela prije dvije godine kao brend ambasadorica, a zahvaljujući svom talentu brzo je napredovala do edukatorice.

Ljubav prema poslu pokazuje stalnim učenjem i napredovanjem, pa tako sada vodi i trgovinu i akademiju Juliana Nails u Zadru. Pokazala se kao izvrsna edukatorica kojoj se polaznice i dugo nakon diplome obraćaju za pomoć. Njena preciznost u radu i savršenstvo kojem teži obilježili su je kao veliku profesionalku. Uvijek je nasmijana i vedra te spremna pomoći. Katarina je itekako stekla ogromne simpatije svih s kojima surađuje. Iako se čini da je njena karijera na vrhuncu, to je daleko od istine jer njeni snovi nemaju granica! Ima još puno planova koje namjerava ispuniti, a uz njen dosadašnji rad, možemo samo nagađati što je sve još čeka!

ella_mob
Ella Perinović – Juliana Nails

Ella Perinović

Ella Perinović po struci je inženjerka informatike i vlasnica salona „Ella“ u Zagrebu. Svoj put nail tehničarke započela je prije četiri godine, iako se njena ljubav prema noktima pojavila još u srednjoj školi. Svoj je salon otvorila prije nešto više od godinu dana te je od tada zaposlila četiri radnice koje educira i usmjerava od samih početaka. Za njih kaže da su najveći ponos njene karijere. Ella na noktima najviše voli jednostavnost s dodirom minimalističkog nail arta. Prepoznatljiva je po pedantnosti i preciznosti, voli estetiku i uvijek pazi da je svaki detalj na svom mjestu. Osim što je izuzetno poduzetna mlada žena, Ella je uvijek pozitivna i nasmijana osoba.

S Juliana Nails brendom surađuje od prošle godine, što dokazuje njenu ustrajnost i želju za napretkom. Ella ima velike planove za budućnost u koje uopće ne sumnjamo, a dosad je bila naša omiljena brend ambasadorica čijim se radovima uvijek veselimo.

previous arrow
next arrow

#CHOOSEYOURCOLOUR

Juliana Nails #chooseyourcolour
Juliana Nails #chooseyourcolour

#GETINSPIRED

Please select your product

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.