Košarica

❤️ Gel lak | 📰 Blog | 🎓 Akademija | 🛍️ Trgovine | 💅🏻 Live s Mateom

Glam French Nokti - Trend za zimu 2022.

Glam French Nokti
- Glam French -

#GETINSPIRED

Ove zime french manikura dolazi u novom glitter ruhu, koje ne smijete propustiti:
Glam French Nails
Uz Glam French Nails imat ćete klasičnu glamuroznu manikuru za svaku priliku, s kojom ćete apsolutno pratiti trendove.
Umjesto jednostavnog izgleda po kojem su french manikure i poznate, nadopunjujemo ih svjetlucavim gel lakovima koji privlače svaki pogled.
Glam French Nails je ono što vam nedostaje za savršenu blagdansku sezonu, a prekrasan dizajn podiže i širi dobro raspoloženje.

Za sve kojima je klasična french manikura dosadila, ovo je savršeno rješenje. Prateći ovaj trend, vaši nokti će biti nalakirani posebnim gel lak svjetlucavim bojama, koje jako reflektiraju svjetlost svjetiljke ili sunčeve svjetlosti. 

STEP BY STEP

Izgled Glam French Nails možete postići vrlo brzo i jednostavno, prateći ovih 4 jednostavnih koraka:

  1. Pripremite sve proizvode koji su vam potrebni za gel lak manikuru i pripremite nokte kao i obično. Nakon što ste nanijeli bazu i osušili je pod UV/LED lampom, možete početi.

2. Nanesite prvi tanki sloj svjetlucavog gel laka Glitter Sugar Cookie te ga osušite pod UV/LED lampom. Zatim ponovite postupak. Prilikom lakiranja uvijek pažljivo premažite vrh nokta.

- Glam French -

3. Nanesite Gel lak Pure White na Jelly Stamp. Zatim lagano utisnite vrh nokta u pečat dok ne dobijete french  oblik. Potom ga osušite pod UV/LED lampom. Ako niste zadovoljni, bijeli lak na noktu možete ukloniti Bye Bye Gel Polish – Gel Lacquer Correction Pen.

- Glam French -

4. Nanesite završni sloj kao što je High Glosh Finish No Wipe Gel, osušite ga u lampi i spremni ste za pokret. 

- Glam French -

Savjet: Jelly Stamp temeljito očistite nakon upotrebe kako bi odmah bio spreman za sljedeću upotrebu.

S novim svjetlucavim gel lakovima Juliana Nails, kao što je npr. Gel Lak Shining City Light, gel lakom Pure White i Jelly Stampom lako možete sami dočarati blagdanski i glamurozni duh kod kuće i biti u trendu. Nabavite  potrebne za Glam French Nails i budite savršeno spremni za blagdansku sezonu.

Besplatna dostava unutar Hrvatske

za narudžbe iznad 50 € (376,73 kn)

Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta
100% sigurna kupnja

Pratite nas:

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.