BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

- Give Beauty,adventski kalendar,gel lak,poklon kutija -
- Give Beauty,adventski kalendar,gel lak,poklon kutija -

No, ni to vam nije dovoljno?

Nema problema – poklonite jednu od naših čarobnih gel lak kolekcija! Ovdje će svatko zasigurno pronaći ono što traži. Kolekcije uključuju 3 gel lak boje koje se mogu međusobno kombinirati.
Slatko pakiranje + odličan sadržaj = savršen poklon!

Kod nas ćete također pronaći i online poklon bonove. Odaberite iznos, isprintajte potvrdu, stavite je u omotnicu – i vaše iznenađenje je spremno!

Želite iznenaditi voljenu osobu nečim vrlo posebnim?
#givebeauty s jednim od naših nevjerojatnih setova!

- Give Beauty,adventski kalendar,gel lak,poklon kutija -

Gel lak Collection Give Beauty

Čarape, začini ili lonci za kuhanje – ove godine želite izbjeći darivanje takvih poklona?
E, pa imate sreće jer smo upravo za vas pripremili našu kolekciju gel lakova s tri božićne boje koje su posebno omiljene među našim klijenticama.

No, nećemo stati samo na ovim predivnim bojama jer ćete na poklon dobiti i preslatke naušnice s pahuljicama te kutiju za nakit!

Savršen dar, zar ne?

Adventski kalendar Give Beauty

Bilo da ga kupujete za sebe ili kao predivan božićni poklon, adventski kalendar Give Beauty zasigurno će vas oduševiti jer je uistinu poseban!
Iskombinirali smo 5 boja gel lakova koje su ekskluzivno dostupne samo u ovom kalendaru s modernim alatima za nail art i još mnogo toga!

- Give Beauty,adventski kalendar,gel lak,poklon kutija -

Gift box Give Beauty

Umatanje poklona baš i nije vaša stvar?

Give Beauty kutija savršena je za elegantno zamatanje vaših dragocjenih darova koji će pritom biti i dobro zaštićeni.
Kutija je također idealna za čuvanje vaše kolekcije boja gel lakova!

No, ni to vam nije dovoljno?

Nema problema – poklonite jednu od naših čarobnih gel lak kolekcija!
Ovdje će svatko zasigurno pronaći ono što traži. Kolekcije uključuju 3 gel lak boje koje se mogu međusobno kombinirati.
Slatko pakiranje + odličan sadržaj = savršen poklon!

Kod nas ćete također pronaći i online poklon bonove.
Odaberite iznos, isprintajte potvrdu, stavite je u omotnicu – i vaše iznenađenje je spremno!

Želite iznenaditi voljenu osobu nečim vrlo posebnim?
#givebeauty s jednim od naših nevjerojatnih setova!

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.