BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

Juliana Nails gel lak SET101 + 3 boje gratis
Juliana Nails gel lak SET101 + 3 boje gratis

GEL LAK SET CLASSIC + 3 GEL LAKA OD 15ml GRATIS

Započinjete svoju karijeru u svijetu noktiju ili želite nešto novo u svojoj kolekciji za manikuru?
Sad je pravi trenutak za to! U nastavku saznajte što je točno gel lak (trajni lak) i kako funkcionira.

ŠTO JE GEL LAK (TRAJNI LAK)?

UV lak za nokte modni je dodatak godine – ništa nije jednostavnije za koristiti, ništa ne traje dulje na rukama i nogama i ništa ne daje veći WOW efekt vašoj manikuri!

Zbog jednostavnog korištenja, gel lak (trajni lak) oduševljava tisuće korisnica, trendseterica, influencerica, majki i baka – savršen je za svakoga!

Sa setovima za UV lak (trajni lak) štedite vrijeme i novac – sve što vam je potrebno možete pronaći u setu za gel lak (trajni lak) Classic po aktraktivnoj cijeni!

Kod kuće možete napraviti manikuru kao iz profesionalnog studija za nokte – bez napora i kompliciranog dogovaranja termina. Kad god, gdje god i kako god to želite.

Traje do pet tjedana.

Bez pucanja, bez oštećenja, bez ogrebotina.

Može se koristiti odmah (nakon sušenja u UV ili LED lampi).

Jednostavno, praktično i diskretno jačanje noktiju – otporno na ogrebotine i besprijekorno glatko.

Lako se uklanja odstranjivačem gel laka (trajnog laka) za brzu promjenu boje.

KORAK PO KORAK

Juliana Nails gel lak SET101

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.