BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

- božićni pokloni -
- božićni pokloni -
Božićni pokloni - Juliana Nails preporuke

Ideje za božićne poklone

Tražite savršen božićni poklon za svoju djevojku ili ženu? Želite božićnim poklonom reći “hvala” svojoj mami? Želite pronaći savršen poklon za najbolju prijateljicu? Vaš partner želi lijepe i njegovane prirodne nokte? Želite iznenaditi člana obitelji božićnim poklonom iz Juliana Nails? Što god da tražite – pronaći ćete u Juliana Nails tražilici poklona! To vam garantiramo!

Evo nekoliko ideja za božićne poklone koji će vas inspirirati: s Juliana Nails Shellac početnim setovima ne možete pogriješiti. Bilo da se radi o setovima za gel lak (= Shellac set) s UV/LED lampom ili gel lak setovima (=Shellac set) bez nje – ne možete pogriješiti! Set za gel lak (trajni lak) – Deluxe (= Shellac set) nudi sve što jedan ljubitelj lijepih noktiju može poželjeti: UV/LED lampu, tekućinu za čišćenje gela, gel lak (trajni lak) Base & Finish, ružičasti Gel lak (trajni lak) Rouge (= Shellac), primer u olovci Ultra Bond, dvije profesionalne turpije veličine zrna 100/180, rose gold četkicu za uklanjanje prašine, alat za skidanje gel laka (trajnog laka), odstranjivač gel laka (trajnog laka) i blazinice. Vaši će najdraži biti savršeno opremljeni za uređivanje noktiju Shellacom kod kuće i stvaranje unikatnog dizajna noktiju s UV lakom za nokte ili Shellacom.

Ako želite obradovati kolege malim božićnim poklonima, jednostavno odaberite Set za gel lak (trajni lak) – Mini (= Shellac set), Set za gel lak (trajni lak) – Pretty Babyboomer (= Shellac set), Set za gel lak (trajni lak) – Classic (= UV Gel set) ili Set za akril – Classic. Juliana Nails online shop nudi i velik izbor ideja za božićne darove za nokte za vašeg voljenog muškaraca – jer i muškarci vole njegovane prirodne nokte ili pokoju točkicu UV laka na noktima. Unisex set za manikuru ili set za popravak prirodnih noktiju već čekaju svoje nove vlasnike.

Ispunjavamo vaše želje kada su u pitanju najdraži proizvodi za manikuru. Nije važno tražite li božićne poklone za svoje roditelje ili svoje partnere – u našoj online trgovini pronaći ćete različite poklon setove. Vi najbolje poznajete svoju najbolju prijateljicu, zato se pobrinite da odaberete najbolje moguće božićne poklone! Ako još uvijek niste sigurni koji je poklon najbolji izbor, preporučujemo naše poklon bonove sa super kreativnim dizajnom. Poklon bonovi su uvijek dobra ideja za Božić!

Među našim idejama za poklone možete pronaći nešto za naprednije nail tehničare. Ako se vaši najmiliji bave dizajnom noktiju, jednostavno im poklonite jedan od naših XL setova za nail art! Šljokice, glitteri, naljepnice, trakice i još puno toga! Kraljice nail arta će moći stvarno pustiti mašti na volju svojim dizajnom noktiju, a možda će i vama zahvaliti cool dizajnom upravo na vašim noktima!

Ako ste i sami prava ljubiteljica proizvoda Juliana Nails i znate da tu ljubav dijelite i s vašim prijateljicama, mamom, tetom, sestričnom i ostalima, onda su naši Juliana Nails dodaci dobra ideja za božićne poklone – s njima javno izjavljujete svoju ljubav prema Juliana Nailsu, a ujedno darujete i najcool poklon ikad!

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.