BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

- ambasadori -

Brand Ambasador je osoba koja predstavlja tvrtku ili robnu marku proizvoda na pozitivan način i samim time šalje poruku svim potrošačima ili drugim ljudima koji bi nešto koristili ili naučili o samom brendu. Juliana Nails je velika obitelj koja širi pozitivnu vibru kojom odiše naša robna marka i naši proizvodi!

Želiš li postati naš Brend ambasador? To je vrlo lako! Slijedi naše upute i ako misliš da si idealan kandidat da postaneš dio našeg tima, prijavi se i pridruži nam se. Ukoliko  se pokažeš, tvoje objave ćemo dodatno promovirati na našim društvenim mrežama, što će definitivno povećati doseg i broj pratitelja tvojeg profila!

Ono što od tebe očekujemo:

Ekskluzivnost u suradnji – promociju isključivo Juliana Nails proizvoda i niti jedne druge robne marke s područja njege i dizajna noktiju.

Minimalno tri objave tjedno na nekoj od navedenih društvenih mreža:

  • Facebook (na tvojoj stranici i u različitim grupama posvećenima noktima)
  • Instagram – u objavama i storyju (tvoj profil mora biti javan)
  • TikTok
  • YouTube

U obzir dolaze oni ambasadori koji na svim svojim kanalima zajedno imaju najmanje 1000 pratitelja.

Objave mogu biti ili dizajni noktiju ili fotografije Juliana Nails proizvoda. Uvijek moraju sadržavati i objašnjenje zašto voliš naše proizvode i zašto ih preporučuješ drugima. Fotografije noktiju uvijek moraju biti vezane uz neki od naših proizvoda i prije objave potrebno je poslati fotografiju na odobrenje našeg stručnog tima koji provjerava kvalitetu i autentičnost boja.

Tvoj Brand Ambasador logo

Kada postaneš naš Brand Ambasador, svaka fotografija mora sadržavati i ambasadorski logo koji se dodaje u donji dio fotografije, s lijeve ili desne strane.

Korištenje hashtagova

Kao ambasador, uvijek ćeš uz objave koristiti ove hashtagove:

#lakojetomozesvako
#juliananailshrvatska
#juliananailscro
#lakitrenutak

Ono što mi nudimo tebi:

  • raznovrsne materijale s kojima ćete raditi nokte svojim klijenticama
  • opuštenu atmosferu
  • timski rad

Privlači te ideja postati aktivni JULIANA NAILS BRAND AMBASADOR? Onda se prijavi i postani naš cijenjeni promotor na društvenim mrežama!

Veselimo se!

- ambasadori -
Ambasadori
0

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.