(4 recenzije korisnika)

Start Set Akril Mini

Juliana Nails Akril Mini start set za početnike i profesionalce sadrži sve što vam je potrebno za savršen početak modeliranja akrilom!

395,00 kn

Opis

Start Set Akril Mini

Juliana Nails Akril Mini start set za početnike i profesionalce sadrži sve što vam je potrebno za savršen početak modeliranja akrilom!

Vodeći se motom „Lako je, to može svako“, možete se odmah prepustiti vlastitim idejama i pokazati svoju kreativnost uz naš Akril Mini start set.

Proizvodi u setu su iz Juliana Nails Advance linije, što znači da ćete imati dovoljno vremena za modeliranje noktiju. Prah za akril se u kombinaciji s Juliana Nails Advance tekućinom osuši u roku od 90-120 sekundi.

Set sadrži:

• 1x Advance prah za akril Diamond Shine 30g

• 1x Advance tekućina za akril 100ml

• 1x primer Acid Based 10ml

• 1x polirni blok

• 2x Profi turpija ravna 100/180

• Juliana Nails kist za akril

• papirnate šablone JN / 50 kom.

• 1x staklena čašica s poklopcem

• upute za korištenje

Naš savjet za vas: Kako biste prirodni nokat pripremili za modeliranje akrilom, temeljito uklonite kožicu da kasnije ne bi došlo do nepravilnosti na rubu nokta. Preporučujemo da pritom koristite odstranjivač i potiskivač kožice. Nakon svakog modeliranja noktiju potrebno je tekućinom za čišćenje kistova dobro očistiti korištene kistove za akril kako bi što dulje trajali.

Pomoću našeg dezinfekcijskog sredstva možete dezinficirati svoju opremu i nokte prije svakog modeliranja kako biste spriječili moguće infekcije. Kako se radi s akrilom? Operite i dezinficirajte ruke.

Pripremite svoj prirodni nokat tako da kožicu potisnete unatrag i temeljito ju uklonite. Zatim možete nježno ispolirati nokat polirnim blokom i isturpijati svoj prirodni nokat kako biste ga pripremili za lijepljenje umetka. Prilikom lijepljenja treba pripaziti da veličina umetka odgovara veličini prirodnoga nokta te da ispod površine ljepila nema mjehurića zraka. Zatim isturpijajte prijelaz s umetka na prirodni nokat, tako da prijelaz više ne bude vidljiv te potom oblikujte umetak po želji. Ispolirajte umetak i uklonite prašinu pomoću četkice za nokte.

Nanesite primer u vrlo tankom sloju i pustite ga da se osuši na zraku jednu minutu. Umočite kist u tekućinu za akril i prijeđite vrhom kista po površini praha za akril dok se ne stvori glatka, sjajna kuglica. Stavite kuglicu na nokat i pritišćući ju rasporedite pomoću kista. Ponovite ovaj postupak dok ne dobijete željeni oblik.

Pustite da se akril osuši kratko na zraku i isturpijajte nokat u željeni oblik. Možete nanijeti gornji sloj laka ili brzosušeći gel i osušiti ga u UV lampi. Kombinacija akrila i trajnog laka – je li to moguće?

Naravno! Ovdje ćete naučiti i kako: Isturpijajte akrilni nokat polirnim blokom. Nanesite tanki sloj Base & Finish trajnog laka tako da pritom izbjegavate kožicu te ga sušite 120 sekundi u UV lampi ili 60 sekundi u LED lampi.

Pažljivo nanesite trajni lak u tankom sloju i pustite da se osuši u UV lampi 120 sekundi ili u LED lampi 60 sekundi. Ako mislite da je potrebno, možete ponoviti ovaj korak. Kao posljednji korak ponovno nanesite Base & Finish trajni lak. Pripazite da pritom dobro prekrijete vrh nokta. Ovaj sloj također osušite 120 sekundi u UV ili 60 sekundi u LED lampi. Zatim uklonite ljepljivi sloj tekućinom za čišćenje gela. Gel lak od glave do pete!

Sezona gel laka traje tijekom cijele godine, a kad konačno zatopli, naša se stopala ponovno vraćaju u fokus. Nokti na nogama uređeni gel lakom postaju potpuni must have! Jednostavno ga nanesite, osušite i stopalo je spremno za pokazivanje. Nema više dugog čekanja da se boja osuši ili neuglednih otisaka zbog zatvorene obuće.

Uz gel lak, sjaj na noktima traje tjednima! Nanesite gel lak prije godišnjeg odmora i uvjerite se da će vaš dizajn izdržati čak preko tri tjedna dok vi uživate na pješčanoj plaži i u moru. Juliana Nails efekti za vaš gel lak Uz boje trajnog laka nudimo i veliki izbor efekata kojima svoju manikuru možete učiniti posebnom.

Bilo da je to Blooming gel za efekt akvarela, Spider gel za povlačenje ravnih linija preko nokta ili Snake Booster efekt koji vašim noktima daje izgled zmijske kože – imamo ponešto za svakoga! Viskoznost: tanka Vrijeme sušenja: 120 sekundi (UV lampa) ili 60 sekundi (LED lampa)

4 recenzije za Start Set Akril Mini

5 zvjezdica
75%
4 zvjezdica
0%
3 zvjezdice
25%
2 zvjezdice
0%
1 zvjezdica
0%
 1. Ana-Mari B.

  Ana-Mari B. (Potvrđen vlasnik)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  1 od 1 ljudi smatra da je ovaj recenzija korisna. Je li to bilo korisno?
 2. Avatar

  petra v. (Potvrđen vlasnik)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Je li to bilo korisno?
 3. Avatar

  Anonymous (Potvrđen vlasnik)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Je li to bilo korisno?
 4. Avatar

  Dorja (Potvrđen vlasnik)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Nema uputa na hrvatskom ni engleskom jeziku

  Je li to bilo korisno?
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Podijeli proizvod na:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on reddit
Reddit