Ruski i Tahiti stil volumenskih trepavica

russian volume before-after
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

One su toliko zarazne, one su nešto što svaka žena treba, a opet one koje jednostavno sve mi želimo imati, one su ekstenzije trepavica, bile one sintetičke, svilene, nerc ili volumenske. Moram reći, nitko ne ostaje ravnodušan, jer su toliko praktične i jednostavne za nošenje. Sve od jednostavnosti njege, pa  do zavodljivih pogleda koji se treptanjem ističu u ova topla ljetna vremena, kada na plaži ne moramo nositi maskaru i bojati se da li  će nas voda poprskati, da li će biti crno ispod očiju. Kada sam prvi puta na sajmu u  Salzburgu ugledala djevojke koje su na štandu radile trepavice, rekla sam, ja to moram imati na svojim očima, jer mi je bilo dosta stavljati maskaru ujutro u pet slojeva, a navečer ju skidati i imati crvene oči.

Početak izrade trepavica bio je početkom 2008. godine kada smo mogli vidjeti prve ugrađene individualne trepavice u našim salonima. Tada su parcijalne trepavice dobile konkurenciju, iako naši make up artisti i dalje vole ugrađivati parcijalne trepavice prilikom šminkanja, zbog postizanja instant efekta. Prvo su na tržištu postojale samo ekstenzije trepavica od sintetike, potom svilene, a onda su se pojavile i trepavice od nerca. Odlična je stvar imati dugotrajne trepavice, koje traju najmanje 4-6 tjedana, naravno ovisno o prirodnom ciklusu obnavljanja prirodne dlake ovisi i nakon koliko se rade nadopune. Međutim, neke djevojke nemaju dovoljan broj prirodnih trepavica da bi se postigao željeni volumenski izgled, niti imaju dovoljno debelu prirodnu dlaku da bi se sa debljim nadograđenim trepavicama postigao željeni izgled. Tada su i na njihovo veselje na tržište doše volumenske već gotove 2D 3D trepavice, a nedugo potom i još tanje 0.07 volumenske 2D-6D trepavice koje su toliko mekane da se na dodir čine poput pravih ili prirodnih.

Nakon kratke povijesti razvoja trepavica prema potrebama naših klijentica i stiliziranje se dovodi na veći nivo, gdje osim standardnih stilova aplikacije trepavica prema obliku oka, pojedinačni kontinenti prema generalno najvećim brojem zahtjeva svojih klijentica nazvali su i stilove u aplikaciji. Trenutno su najtraženiji Ruski volumen i Tahiti volumen.

Ruski volumen je svojim izgledom postao neizostavnim trendom među mladim djevojkama, koje vole trepavice u neograničenoj količini i da uvijek izgledaju kao da su spremne za crveni tepih. Kod aplikacije Ruskog volumena se uglavnom koristi kombinacija C i D 0.07 volumenskih trepavica, što bi značilo da su znatno uvinutije. Prilikom takve aplikacije na unutarnji rub oka se apliciraju C a na ostali dio prirodnih trepavica D ekstenzije. Kod Ruskog volumene se koriste najviše 6D trepavice, što znači da se pri aplikaciji uzima 6 dlačica koje se apliciraju na jednu prirodnu dlaku.  Ono na što bi upozorila sve dizajnerice trepavica, da na unutarnji dio oka ne stavljaju više od 3D 0.07 dlačice isto tako, da na vanjski rub ne stavljaju više od 4D 0.07 dlačica, a sve zbog kvalitetnije stabilnosti i dugotrajnijeg držanja apliciranih dlačica. Prirodne trepavice su na tim dijelovima kraće i tanje i stoga bi pri apliciranju većeg broja nadograđenih  0.07 dlačica one mogle klonuti, pa čak i ispasti.

Tahiti volumen je postao popularan zbog svoje zavodljivosti kada se prilikom aplikacije  C 0.07 i C.020 trepavica postiže efekt otvorenog pogleda, a trepavice su još malo duže. Kod načina na koji preporučam aplikaciju Tahiti volumenskog izgleda, potrebno je unaprijed znati koliko ćemo trepavica nadograditi. Tako da počinjemo da individualnim C 0.20 mink ili nerc trepavicama koje pravilno raspoređujemo u jednakim razmacima, a sve sa svrhom da između ubacujemo 0.07 volumenske trepavice koje su 1 do 2 broja manje od individualno nadograđenih trepavica. Omjer prilikom aplikacije Tahiti volumenskog izgleda je 30% C 0.20 i 70% 0.07 nadograđenih dlačica. ( npr. 30 individualnih i 70 volumenskih kod 100 ukupno apliciranih dlačica po oku). Tahiti volumen je upravo specifičan zbog tih pojedinačnih dlačica koje se ističu iznad volumenskih i ukoliko je oko veće, možete i do 40% povećati aplikaciju pojedinačnih trepavica zbog postizanja istog i boljeg efekta Tahiti volumena.

Podijelite ovu objavu s prijateljima

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Odgovori