Košarica

BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 50 € (376,73 kn)

testiranje proizvoda Juliana Nails
testiranje proizvoda Juliana Nails
testiranje proizvoda Juliana Nails
testiranje proizvoda Juliana Nails

Postanite tester Juliana Nails proizvoda!

Volite Juliana Nails proizvode za nokte?
Oduvijek ste ih željeli isprobati?

Dajemo vam priliku da BESPLATNO testirate Juliana Nails proizvode!
Postanite dio tima za testiranje proizvoda u Juliana Nailsu i pomozite nam poboljšati i razvijati naše kolekcije. Kao zahvalu, od nas ćete dobiti paket ekskluzivnih proizvoda za nokte. Kako biste sudjelovali, sve što trebate napraviti je ispuniti nekoliko informacija o sebi i svom iskustvu s proizvodima za nokte u obrascu ispod. Postanite dio tima i doprinesite poboljšanju naših proizvoda!

Ako vas odaberemo kao testera proizvoda, imat ćete ekskluzivnu priliku da prvi testirate naše trenutne i najnovije proizvode za nokte i to, naravno, potpuno besplatno! Nakon testiranja nam dajte konstruktivne povratne informacije i pomozite nam da naši klijenti budu 100% zadovoljni!

Pa krenimo: prijavite se jer #lakojetomozesvako – posebno kad su u pitanju proizvodi iz Juliana Nailsa!

Prijava za testiranje Juliana Nails proizvoda

Kako mogu postati tester proizvoda?

Želite se prijaviti kako biste pomogli drugim kupcima u donošenju odluke i dali nam povratne informacije?
Izvrsno, sastavili smo kratak popis onoga što morate ispunjavati kako biste se prijavili za testiranje proizvoda:

  • zainteresirani ste za testiranje novih proizvoda iz Juliana Nailsa
  • imate više od 16 godina
  • živite u Hrvatskoj
  • ispravno ste ispunili svoje osobne podatke u obrascu
  • slažete se s odredbama i uvjetima prijave
  • preuzeli ste (downloadali), potpisali i ponovno učitali (uploadali) Ugovor o ocjeni proizvoda
  • to je to!

Jeste li se ikada zapitali tko zapravo testira naše proizvode kako bi bili idealni za naš online shop i poslovnice?

Odgovor je jednostavan: VI!
Tako je, imate priliku besplatno testirati i ocijeniti Juliana Nails proizvode.

Na stranici pročitajte kako možete postati tester proizvoda i na što testeri moraju obratiti pozornost kada dobiju proizvode. Mi u Juliana Nailsu tražimo znatiželjne ljude poput vas koji žele isprobati nove proizvode kako bismo saznali sviđaju li se kupcima naši novi proizvodi i što možemo poboljšati na temelju vaših povratnih informacija.

Besplatna dostava unutar Hrvatske

za narudžbe iznad 50 € (376,73 kn)

Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta
100% sigurna kupnja

Pratite nas:

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.