Dozator s metalnom pumpicom 250ml

Praktični pomagač za savršeno doziranje tekućina kao što su sredstava za čišćenje gela ili sredstava za uklanjanje laka za nokte. Pumpica s metalnom glavom pomaže vam da radno mjesto održite urednim i da uštedite dragocjeno vrijeme.

59,00 kn

Šifra artikla RM200430 Kategorije , , Oznake , , ,

Opis

Dozator s metalnom pumpicom 250ml

Ovaj profesionalni dozator pogodan je za prenošenje tekućina poput sredstava za čišćenje gela, sredstava za uklanjanje laka za nokte ili raznih drugih tekućina. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, uklapa se u bilo koje radno mjesto, bez obzira koliko ono bilo malo.

Metalna se glava lako odvoji od bijele plastične boce. To znači da brzo i lako možete napuniti dozator željenom tekućinom. Oznake na bočici pokazuju vam točnu količinu sadržaja kako biste u svakom trenutku znali koliko vam je tekućine ostalo.
Nakon što je metalna glava zavijena, vaš je praktični pomagač spreman za upotrebu.

Brzo i jednostavno
Uzmite blazinicu i potisnite metalnu glavu prema dolje. Gotovo!
Blazinica je tako natopljena željenom tekućinom. Svaki put kada koristite praktični raspršivač, izlazi točna količina tekućine. Ova jednostavna tehnika omogućuje nanošenje tekućine na blazinicu samo jednom rukom.

Ekonomičan
Dozator s metalnom glavom spašava vas od dosadnog zavrtanja boca. Osim toga, mehanizam pumpice osigurava ravnomjerno doziranje tekućine. Na taj se način sprečava prolijevanje koje se lako može dogoditi prilikom nanošenja tekućine izravno iz boce.

Materijal:
Plastična boca
– glava od metala

Dimenzije proizvoda:
13cm x 5.2cm x 5.2cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dozator s metalnom pumpicom 250ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Podijeli proizvod na:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on reddit
Reddit