Mi volimo Gel lak / Trajni lak

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

San svih žena koje redovno lakiraju nokte je lak koji se ne ljušti i čini da ruke tjednima izgledaju njegovano. S Gel lakom (Trajnim lakom) taj je san postao stvarnost.

Što? Ne poznaješ me? Ne vjerujem…Ne spominju me svi bez razloga, ja se nalazim i na svim noktima.

Fashionistice i trendseterice me već vole i nose s ponosom. Neke govore da im izgled nije potpun bez mene. Ja ih činim onakvima kakve jesu. Dajem im svoj izraz i označavam njihov izgled.

Neću te iznevjeriti, pratit ću te svugdje – od prvog trenutka sam spreman. Ja sam tvoj neodoljivi partner i uvijek na tvojoj strani.

Tvoj Juliana Nails Gel lak / (Trajni lak)

Previous
Next

Manikura s Gel lakom/ Trajnim lakom izgleda prirodnije od umjetnih noktiju i trajnija je od uobičajenog laka za nokte. Mi ćemo ti pokazati kako s malo vježbe i jednom UV/ LED lampom možeš sama i kod kuće dočarati savršene nokte.

Što je Gel lak/ Trajni lak i kako funkcionira?

Gel lak/Trajni lak je mješavina obojenih pigmenata laka za nokte i UV gela. Poznat je kao Trajni lak, Schellac, UV lak ili Gel lak. Kao i standardni lak za nokte, prodaje se u malim bočicama s kistićem i nanosi na sličan način, ali je malo gušći i zahtijeva malo više pripreme.

Slično kao i kod gel modelaže pojedinačni slojevi se suše pod UV svjetlom i stoga traju nekoliko tjedana. U 4 koraka – (osnovni premaz, 1-2 sloja boje i završni premaz) dočarat ćete si nokte koji će vas tjednima impresionirati sjajem i stabilnošću.

Savršeni suputnik
Za ruke i noge
Previous
Next

Prednosti Gel laka / Trajnog laka

  • Traje i do 5 tjedana bez da se počne listati.
  • Nakon sušenja u UV/LED lampi Gel lak / Trajni lak je odmah suh i spreman za upotrebu, otisci i druge smetnje su stvar prošlosti.
  • Manikura s Gel lakom / Trajnim lakom je znatno tanja, prirodnija i manje uočljivija te prikladnija za svakodnevicu.
  • Tvoji nokti su ojačani i stoga puno stabilniji.
  • Gel lak/Trajni lak super izgleda i na nožnim noktima.
  • Praktična bočica s kistićem čine nanošenje Gel laka (Trajnog laka) poput dječje igre.

Nanošenjem Gel laka/ Trajnog laka možete osloboditi svoju kreativnost. Lakovi su dostupni u različitim bojama i efektima.

Završni premaz je dostupan u dvije verzije: Base & Finish s ljepljivim tragom ili Gel lak (trajni lak) s visokim sjajem – bez ljepljivog traga.

Primjena Gel laka / Trajnog laka

Da bi vaš Gel lak/Trajni lak trajao tjednima potrebno je temeljito pripremiti nokat. Kožicu nokta bi trebali ukloniti s odstranjivačem i pogurivačem kožice, sam nokat matirati s polirnim blokom i nanijeti primer.

Sad ćemo krenuti s bojom! To jest ne još… Prvo nanesi jedan sloj Base Finish-a (ne zaboravite vrh nokta prikriti Base Finishom). Ubacite nokte u UV/LED lampu (ovisno o lampi 60 s. ili 120 s.). Zatim tanko nanesite jedan sloj boje i ubacite u UV/LED lampu (60 ili 120 s.), nanesite drugi sloj boje i ponovo ubacite u UV/LED lampu (60 ili 120 s.). Prilikom nanošenja boje ne zaboravite prekriti vrh nokta Base & Finishom. Na kraju nanesite Base & Finish ili s Gel lakom (Trajnim lakom) s visokim sjajem – bez brisanja i voila – sjajni nokti koji će trajati tjednima!

Jedni od naših najtraženijih gel lakova (trajnih lakova)

Video, upute i još mnogo toga vezano za gel lak (trajne lakove)

Ne zvuči samo jednostavno nego je i jednostavno! Za svaki slučaj smo pripremili video upute kako bi ti olakšali nanošenje Gel laka ( Trajnog laka).

JulianaNailsCRO – video upute

Nail it Blog – predstavljanje proizvoda, savjeti i trikovi, upute

Htjela bi isprobati Gel lak (Trajni lak) I napraviti si doma lijepe nokte? Savršeno
Na Juliana Nails Webshopu i u trgovini dobit ćeš sve proizvode za Gel lak (Trajni lak) manikuru pojedinačno ili u setu po posebnoj cijeni.

Podijelite ovu objavu s prijateljima

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Odgovori