BROJ 1 U HRVATSKOJ | 📞+385 1 5540 592

🚚 BESPLATNA DOSTAVA OD 65 €

Juliana Nails

O nama

Juliana Nails je brend koji nudi brojne mogućnosti za kreiranje vlastite manikure kod kuće uz razne gel lak setove i ostale proizvode koje imaju u svojoj ponudi.


Brend je nastao 2001. godine pod vodstvom švicarske tvrtke i u to se vrijeme proizvodni asortiman sastojao od oko 300 artikala, međutim vrlo brzo je pronašao popularnost na tržištu. Danas tvrtka ima rastući broj proizvoda unutar svoje kolekcije – od raznih gelova, gel laka (trajnog laka), akrila, lakova za nokte pa sve do salonske opreme te ti proizvodi danas broje oko 3500 artikala.
Osim velikog proizvodnog asortimana, Juliana Nails nudi i akademiju koja je pravo mjesto na kojem možete započeti svoju karijeru u izradi noktiju. Akademija je profesionalno opremljena tako da svaka radna jedinica ima sve materijale koji su potrebni za rad tijekom edukacije. Možete birati između individualnog tečaja ili onog u manjim grupama, a naše edukatorice će prilagoditi pristup prema svakom polazniku. Upravo na taj način svakome omogućuju da postane samostalni nail tehničar.


Kao jedna od dodatnih pogodnosti, uz svaku odrađenu edukaciju dobije se i međunarodno priznati certifikat u svijetu. Možete birati između edukacije trajnog laka, gel tehnike, akril tehnike, individualne edukacije, edukacije za rad s brusilicom i nadopune te salonski nail art. Tu su početni, napredni i individualni tečajevi uz koje se možete dodatno usavršavati kako biste postali profesionalni nail tehničar. Uz nas, vaši će nokti uvijek blistati, bilo da se radi o ‘običnom’ utorku ili novogodišnjoj noći.

Naš tim

Marija Kraljić
Marija Kraljić
RAČUNOVODSTVO
Ana Marija
Anamarija Katanica
VODITELJ UREDA
Kornelija Antunović
Kornelija Antunović
PRODAJA I VELEPRODAJA
Ena
Ena Ivčević
GRAFIČKI DIZAJN
Željka
Željka Grbeša
GRAFIČKI DIZAJN
Helena Korunić
Helena Korunić
VODITELJ SKLADIŠTA
Anja Žarković
Anja Žarković
ONLINE MARKETING
Sonja Jurakić
Sonja Jurakić
PRODAJNI PREDSTAVNIK
Lucija
Lucija Šoprek
PRODAJNI SAVJETNIK
Mateja
Mateja Kušan
PRODAJNI SAVJETNIK
Tihana
Tihana Rucner
MASTER EDUKATOR

Matea, ukratko

Rođena sam 1990. Godine u Zagrebu. Moja ljubav prema noktima kreće već od ranih osnovnoškolskih dana kada sam svoje nokte iz dana u dan ukrašavala nekim novim motivima koristeći se samo lakom i cirkonima. Sa nepunih trinaest godina odlučila sam se za prvu izradu noktiju, tehnikom geliranja ponajprije samoj sebi, a potom i prijateljicama kojima se izuzetno svidio moj rad. Sa navršenih petnaest godina odlučujem se za upisivanje na prvu edukaciju za ugradnju noktiju. Uz srednju školu za medicinskog kozmetičara razvijala sam posao sa noktima koji mi nije bio posao kao mojim ostalim vršnjacima da skupe za džeparac nego sam to radila iz ljubavi, a pritom i zarađivala. S vremenom sam prikupljala klijentice koje i danas, petnaest godina kasnije posjećuju moj već svima poznati „Salončić“ u Zagrebu sa istim osmijehom i zadovoljstvom s kojim su dolazile i prije puno godina. Nakon srednje škole, kako mi je obrazovanje bitno upisujem Fakultet za zvanje fizioterapeut te isti završavam no i dalje je ljubav prema noktima veća od bilo kojeg zanimanja te odlučno ostajem u svijetu ljepote baveći se noktima i ugradnjom trepavica. Slobodno mogu reći da su nokti namjerno ili nenamjerno postali moj život, moje postojanje, nešto što živim iz dana u dan, da su moje ime i moj rad postali sinonim za najljepše nokte, a da se moja volja, ljubav i predanost prema ovom poslu itekako vidi dokazuju i moje nagrade u kategorijama frencha i nail arta na zavidnim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i Slovenije, Austrije, Njemačke i Srbije. 

2011. god 2 mjesto u kategoriji početnika za french tehniku u Zagrebu,

2011. god 1 mjesto u kategoriji početnika na beauty show Arena Zagreb

2013. god 2 mjesto kao dio grupe Nail Fanatici na temu „šumska vila“ u Celju

2013. god 1 mjesto u nail dizajnu mix medija na temu „volim ovu zemlju“ u Beogradu

2013. god 1 mjesto u kategoriji french u Opatiji

2013. god 3 mjesto u kategoriji nail art kutija u Opatiji

2013. god 2 mjesto u kategoriji flat nail art u Opatiji

2014.god 1 mjesto u kategoriji nail art kutija

2014. god 1 mjesto u kategoriji 3D nail art profesionalci u Opatiji

2014. god 1. Mjesto u kategoriji natjecateljski french u Opatiji

2015. god 1 mjesto u oblikovanju trepavica

Moja priča s brendom Julijana Nails počinje 2011.godine kada sam pozvana raditi za njih sajam ljepote, nakon toga prezentacije i edukacije po cijeloj Europi. Bez lažne skromnosti, Julijana Nails je prepoznala moj talent te me odlučila prihvatiti u svoj tim čiji sam član i danas.

Svoje kompetencije i vještine razvijala sam kontinuiranim odlascima na edukacije. Danas je iza mene više od dvadeset edukacija i raznih usavršavanja čiji produkt možemo vidjeti na mojim radovima. Ono na što sam iznimno ponosna je moja ustrajnost i želja za praćenjem trendova kako bi svojim

klijenticama i učenicima pružila sve najbolje. Neke od usvojenih tehnika su one stroke, watercolour painting, usavršavanje gel tehnike, ruska manikura, trajni lak, salonski badem, rad po novim tehnikama u salonskom radu i slično.

Svojim nesebičnim dijeljenjem znanja održavam edukacije za početnike ali i profesionalce kojima je potrebno usavršavanje ili korekcija rada, edukacije za gel i trajni lak.

Posebni naglasak bi stavila na edukacije nail arta za različite tehnike mikrocrtanja, one stroke tehnike, mix nail arta jer sam između ostalog za to i specijalizirana.