Pastel Lavander

Gel za štambiljanje – Pastel Lavender 8ml

45,00 kn

Manje posla – više zabave!
Pomoću gela za utiskivanje – Pastel Lavander možete iz tube brzo iscijediti svoj savršeni dizajn za štambiljanje.
Štambiljanje je kao stvoreno za vas ako nemate umjetničku crtu ili ako vam se jednostavno žuri.
Šifra artikla: GL530006

Dodaj na listu omiljenih proizvoda
Dodaj na listu omiljenih proizvoda

Gel za štambiljanje – Pastel Lavender 8ml

Gel za štambiljanje – Pastel Lavander visoko je pigmentirani gel u pastelnom tonu lavande, koji je savršen za nail art pomoću šablona za štambiljanje.

Nije vam potreban kist da biste ga nanijeli na predložak za utiskivanje. Samo nanesite gel izravno iz tubice na motiv koji ste odabrali. Ne opterećujte se utiskivanjem – gel se suši tek u lampi. Još jenda posebna prednost je to što se vaš motiv na kraju neće zamagliti tijekom sušenja završnog sloja. Štambiljanje je još brže s ovim gelom, a proces dizajniranja noktiju postaje još jednostavniji.
Pomoću gela za štambiljanje ne samo da možete nanijeti jednobojni motiv, već ga možete i utisnuti u različite gradijente boja. Nema ograničenja vašim kreativnim idejama.

Vrijeme sušenja:
UV / LED lampa: 30-60 sekundi
UV lampa: 120 sekundi
LED lampa: 30-60 sekundi

Evo kako prenijeti motiv sa šablone za štambiljanje na nokte:
Prvo ispolirajte nokte polirnim blokom ili uklonite ljepljivi sloj sa sloja boje suhom blazinicom.
Nanesite gel za štambiljanje izravno iz tube na odabrani motiv. Zatim strugalicom izvucite višak gela (ovdje morate povući malo čvršće nego kod uobičajenih gelova za štambiljanje). Pričekajte trenutak i zaobljenim pokretom pritisnite pečat na motiv.
Na kraju utisnite pečat na željeni nokat kružnim i laganim pokretima. Možete si odvojiti vrijeme kako biste to učinili kako treba, jer se gel neće osušiti dok ga ne stavite pod lampu. Nakon toga možete nanijeti završni gel koji ste odabrali kao i obično. I tako ste stvorili jedinstveni dizajn noktiju.
Mali savjet: olovka za korekciju gel laka (trajnog laka) uvijek će vam pomoći da ispravite male pogreške.
Gel za štambiljanje možete koristiti na gel laku (trajnom laku), gelu i akrilu. Sve šablone za štambiljanje možete pronaći ovdje.

Bavite li se općenito dizajnom noktiju? Imamo nekoliko ideja za vas. Pogledajte naše proizvode za nokte i potražite inspiraciju na našim društvenim mrežama. How to videe možete naći i na našem YouTube kanalu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gel za štambiljanje – Pastel Lavender 8ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *