Naša akademija nudi široki raspon tečajeva koje vode visokoeducirani i stručni edukatori. Naš tim učinit će sve da Vam osigura adekvatno teorijsko i praktično znanje. Naša namjera je da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju da se omogući pristup i korištenje najnovijih tehnika i

proizvoda za njegu noktiju. S ovakvim timom to smo i postigli.

Edukatorice

Ivana Šimunec Gedalja

Veteran Master Edukator i Sudac

 

Ivana je veteranski međunarodni edukator za sve tehnike izrade umjetnih noktiju (gel, akril, akrigel, fiberglas i nail art), edukaciju svih nivoa izrade umjetnih trepavica (klasične, volumenske, korektivne). Educirala se diljem Europe i Amerike od 2001 godine. Osim što je bila najmlađi Master pobjednik – Fantasy nail arta u Londonu 2007.Sudi na međunarodnim natjecanjima, nacionalnim natjecanjima, te je mentor za mnoge naše natjecateljice. Po zanimanju je Zdravstveno laboratorijski tehničar, sa studijem Novinarstva i Prodajnog menadžmenta. Vlasnica je obrta IFKA, te osnivačica Učilišta za obrazovanje odraslih SESTINE. Ona kaže da je njezin posao njezin život, te znanje koje ima smatra nebitnim ako ga nije prenijela na mlade nade beauty branše. Prošla je pola svijeta kako bi svojim klijentima i polaznicima njezinih edukacija objedinila sva znanja, s ciljem dizanja kvalitete usluge i dugotrajnosti svakog tretmana.

Edukatorice

Cindy Vargas

Edukator Juliana Nails

Još daleke 1998. godine je Cindy, nakon završene 3-godišnje edukacije, počela raditi nokte u rodnoj Pretoriji, u Južnoafričkoj Republici. Nemirnoga duha i željna novih znanja, provela je i 3 godine radeći u SPA salonu cruisera, gdje se sretala s raznim željama klijenata iz svih krajeva svijeta. Tijekom dugogodišnjeg obrazovanja stekla je zvanja edukatora za akril, usavršavanja akril tehnike, prebacivanje gela na akril i trajni lak. Odlučila se skrasiti u Karlovcu, gdje od 2006. suvlasnica salona „Pin Upby L&C“, u partnerskom odnosu s dugogodišnjom kolegicom Lorom.

Kontakt

Za predbilježbe ili informacije o edukacijama kontaktirajte nas putem donje forme.