Naša akademija nudi široki raspon tečajeva koje vode visokoeducirani i stručni edukatori. Naš tim učinit će sve da Vam osigura adekvatno teorijsko i praktično znanje. Naša namjera je da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju da se omogući pristup i korištenje najnovijih tehnika i

proizvoda za njegu noktiju. S ovakvim timom to smo i postigli.

Edukatorice

Tihana Rucner

Internacionalni master edukator

Rođena i odrasla u Karlovcu. Po zanimanju grafički dizajner, ali bez posla u struci iz hobija počinje raditi nokte davne 2009.g. kada polaže svoju prvu edukaciju. Uz svoju svestranost i ljubav prema ovom poslu, te uz brojna usavršavanja i edukacije, praćenje trendova i učenje novih tehnika, ostaje u svijetu noktiju i dan danas. Po preseljenju u Zagreb, počinje raditi u Juliana Nails Akademiji kao Nail dizajner i Internacionalni master edukator i svoje znanje prenosi na svoje polaznike. 

Edukatorice

Ivana Jecl

Internacionalni master edukator

Rođena i živi u Zagrebu. Nakon niza godina rada u  financijama u velikoj koorporaciji, postepeno se javlja želja i interes za rad s noktima. Svoju prvu edukaciju polaže 2013.g., nakon čega je uslijedio niz drugih edukacija te je uz svoju kreativnost i upornost postepeno pretvorila hobi u posao i naposljetku otvara salon Ivy’s beauty studio u Zagrebu.  Potpuno se posvećuje ovom poslu  dalje se educirajući na svim područjima iz beauty industije. Uz svoj posao radi i kao Internacionalni master edukator i Nail dizajner u Juliana Nails Akademiji.

Edukatorice

Cindy Vargas

Internacionalni master edukator

Još daleke 1998. godine je Cindy, nakon završene 3-godišnje edukacije, počela raditi nokte u rodnoj Pretoriji, u Južnoafričkoj Republici. Nemirnog duha i željna novih saznanja, provela je i 3 godine radeći u SPA salonu cruisera, gdje se susretala s različitim željama klijenata iz cijelog svijeta. Tijekom dugogodišnjeg obrazovanja stekla je zvanja edukatora za akril, usavršavanja akril tehnike, prebacivanje gela na akril i trajni lak. Odlučila se skrasiti u Karlovcu, gdje je od 2006. godine suvlasnica salona “Pin Upby L&C”, u partnerskom odnosu s dugogodišnjom kolegicom Lorom.

Kontakt

Za predbilježbe ili informacije o edukacijama kontaktirajte nas putem donje forme.