7 najljepših nude nijansi koje će se nositi ovog ljeta!

trajni lak
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Sada kada ste naučile same raditi nokte i na što posebno obratiti pozornost prilikom izrade gel lak manikure, donosimo vam 7 naljepših nude nijansi koje ćete moći nositi cijelo ljeto i kombinirati u raznim prigodama!

No, znate li odabrati nijansu nude laka za vaš ton kože?

Nude nijanse su definitivno must have proizvod ovog ljeta. Lakove u nude nijansama mnoge žene obožavaju jer vizualno izdužuju prste i na taj način uljepšavaju ruke. Kod odabira nijanse trebali bi obratiti pozornost na boju koja odgovara toplini ili hladnoći vašeg tena. Toplijem tenu bolje odgovaraju roze nijanse, neutralnom žute, a hladnom sive.

trajni lak

Sada više nego ikad, nude nijanse su raznolike i mogu se koristiti za stvaranje prelijepog i sjajnog izgleda nokta na različitim tonovima kože.

Minimalistički izgled nude manikure uvijek je trendu – dovoljno je neutralan da odgovara bilo kojoj odjeći, stilu ili tonu kože, a istovremeno ističe vašu prirodnu ljepotu.

U nastavku pogledajte naš odabir najlješih nude boja za svaki ton kože pod suncem, tako da možete dobiti savršenu nude manikuru bez posjeta kozmetičkom salonu.

Gel lak (trajni lak) Mother Earth  je svijetlo smeđe nijanse s prekrasnim bisernim odsjajem. Ako imate tamniju kožu, ovaj lak bit će savršen odabir za vas.

Ova dugotrajna nijansa savršena je kada želite postići manikuru trajnim lakom, a ujedno postići prirodan i elegantan izgled nokta.

Ovaj trajni lak odmah je spreman za uporabu i visokog je sjaja. Kao što ste naučile kod manikure trajnim lakom, trajni lak suši pod UV lampom  za 120 sekundi i pod LED svjetlom za samo 60 sekundi.

Trajni lak Mother Earth također nježno jača prirodne nokte, što vam omogućava da postignete duljinu nokta koju želite.

Prigrlite svoju tamniju put ovom prekrasnom nijansom iz naše kolekcije nude trajnih lakova. Sa trajnim lakom White Currant nikada ne možete pogriješiti. Tri sloja ove nude boje omogućit će vam savršenu manikuru koja će u vrućim ljetnim danima itekako doći do izražaja, pogotovo ukoliko imate tamniju put. Zakoračite u ljetni mjesec sa savršenom manikurom!

Ova klasična nude boja trajnog laka za nokte je sve samo ne dosadna! Odlična je za svjetlije tipove kože s toplim rozo- zlatnim tonovima. Nanesite ovaj trajni lak 3 puta kako bi postigli puninu boje. Ne čekajte ljeto da dođe k vama, vi požurite k njemu s prekrasnim prirodnim noktima i svježom manikurom!

Trajni lak Sheer Kiss oduševiti će vas svojom nude nijansom. Preporučujemo ga osobama koje imaju svjetliju put, jer u njemu prevladavaju rozi tonovi koji će se lijepo stopiti s bojom kože koja je svjetlijeg tona. Nanesite ovaj trajni lak u 3 sloja kako bi upotpunili boju i postigli željeli sjaj prije nanošenja base&finisha

Postanite prava balerina i svojim noktićima podarite nježnu tonu prekrasne Lovely Ballerina nijanse. Ova nijansa trajnog laka pristajat će ženama svjetlije puti, a preporučujemo je nanijeti u 3 sloja kako bi istaknula ono što je njezin zadatak-nježnu balerinu u vama!

trajni lak

Već sanjate tamnu put i ljeto? Trajni lak “Creme” savršen je odabir kada postignete tamniju ljetnu put. Stopit će se sa vašom bojom kože, a time ćete postići prekrasan prirodan izgled nokta i postojanost tijekom 3 tjedna nošenja! Nanesite ga u 3 sloja kako bi postigao svoju prekrasnu punoću boje!

Natural bež nijansa je savršen odabir ukoliko imate neutralnu nijansu puti. Bolje rečeno ova boja pristaje i tamnijim tipovima kože i svjetlijim. Upotpunite svoje elegantan izgled ovom prekrasnom nijansom iz naše kolekcije nude nijansi

trajni lak

‘Svrhu’ nude lakova možemo usporediti s toniranim kremama za lice. Njima nadopunjujemo prirodnu ljepotu nokta i ruke. Iz tog razloga važno je prilagoditi boju laka svojoj puti jer nude boja koja je pretopla ili prehladna za vaš ten odudarat će od prirodnosti kojoj težimo.

 

Ukoliko imate pitanja oko odabira idealne nude boje za vas, naš tim je ovdje kako bi vam pomogao odgovoriti na vaše nedoumice! 

Podijelite ovu objavu s prijateljima

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Odgovori